Betalingsmogelijkheden


Op kunstgras.nl kun je eenvoudig en veilig online betalen.

Hiervoor bieden wij verschillende betalingsmethoden aan:

 • Betalen met iDeal
 • Betalen met Creditcard
 • Betalen met Overboeking
 • Betalen met Bancontact
 • Sofort banking

Betalen met iDEAL

Een betaling via iDEAL werkt hetzelfde als internetbankieren via je eigen bank. Je betaalt namelijk in je eigen internetbetaalomgeving en doorloopt dezelfde stappen als je bij het internetbankieren gewend bent. Het enige verschil is dat de betaling met alle gegevens al klaarstaat. Dit is de meeste gebruikte betalingsmethode in Nederland. iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee je vertrouwd, veilig en snel kunt afrekenen. Betalen via iDEAL werkt als volgt:

 • Nadat je hebt aangegeven af te willen rekenen, kies iDEAL als betaalmethode.
 • Selecteer hierbij de bank waarbij je normaliter je online betalingen regelt.
 • Vervolgens kom je op een pagina waarop je het vertrouwde betaalprogramma van je eigen bank te zien krijgt. De gegevens van je bestelling zijn reeds ingevuld.
 • Na goedkeuring van de betaling (via de gebruikelijke betalingsmethode van je bank) ontvang je een bevestiging van je bank.
 • Nadat de betaling voltooid is keer je terug op de website van Kunstgras.nl. Bovendien ontvang je van ons een email met de bevestiging van de aankoop.

Betalen met creditcard

Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Wij hanteren alle belangrijke globale en gelokaliseerde creditcardmerken. Momenteel ondersteunen we Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi. Het enige wat je moet doen is je kaartgegevens invullen en de betaling afronden.

Betalen met overboeking

Als je graag wilt betalen middels een overboeking kies je voor de betalingsmogelijkheid ‘overboeking’. Nadat de bestelling is voltooid ontvang je van ons een e-mail met daarin de betalingsinstructies. Nadat de betaling is voldaan zal de bestelling op de gewenste leverdatum worden bezorgd. Je kunt dit proces versnellen door nadat je de betaling hebt voldaan een bewijs van betaling te e-mailen. Op deze manier kunnen wij de bestelling direct verzenden.

Betalen met Bancontact

Wanneer je ervoor kiest om te betalen via Bancontact, word je doorgestuurd naar de online bankomgeving van Bancontact. Hierbij kun je betalen door online je kaartgegevens in te vullen, of via de app. Wanneer een betaalrekening gekozen is, moet je alleen nog je pin invullen om de betaling af te ronden.

Betalen met Soforto

Wanneer je ervoor kiest om via SOFORT Banking te betalen, word je doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kies je jouw land van herkomst en je bank. Vervolgens log je in met de gegevens die je ook gebruikt voor je eigen online bankomgeving en krijg je een overzicht van de rekeningen te zien. Daarna kies je vanuit welke rekening je de betaling wilt voldoen. Wanneer de betaling is bevestigd, word je teruggestuurd onze site.

Garantie

Ons doel is om je een uitstekende kwaliteit te garanderen voor een goede prijs! Wij streven naar:

 • 100% klanttevredenheid
 • De beste prijsgarantie

 

Klanttevredenheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en wij helpen je dan ook graag bij het kiezen van het juiste kunstgras. Onze beste prijsgarantie betekent dat je van ons de beste kwaliteit-prijsverhouding kunt verwachten. Bekijk onze algemene voorwaarden voor onze garantievoorwaarden. Hieronder vind je een aantal handige links:

Benieuwd naar onze
soorten kunstgras?