Bezorging en levering


De levertijd hangt af van de postcode en het product dat je hebt gekocht. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de vaste leverdagen. Hierbij dien je wel rekening te houden met het feit dat het de dag ervoor voor 14.00 besteld moet zijn.

Samples kunnen in veel gevallen door de brievenbus en kun je de volgende dag verwachten. Accessoires bezorgen wij via de pakketdienst van DPD of PostNL. Gemiddeld kun je hiervoor uitgaan van 1 tot 2 werkdagen. Een trackingnummer wordt via email naar je verzonden.

Onze partner Flevobird B.V. bezorgt voor ons het kunstgras. De kunstgras bestellingen zijn groot en zwaar en zijn daardoor relatief duur om te bezorgen. Voor deze bestellingen kun je in principe ook uitgaan van 1 tot 2 werkdagen. Afhankelijk van je postcode is het soms ook mogelijk dat je een bestelling die je op werkdagen voor 14.00u bestelt, morgen al kunt verwachten.

De chauffeur is niet verplicht om het kunstgras op de door jou gewenste plek neer te zetten als de plek lastig te bereiken is, maar zal dit in sommige gevallen wel graag voor je doen. In overleg is veel mogelijk. Hij is echter alleen en kan soms zware rollen kunstgras niet overal heen tillen.

Schroom niet om bij vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Leveringskosten

Pakketten (afmeting max. 1x1m tot 10 kg.) – kosten binnen Nederland

PostNL bezorgt voor ons de pakketten van kleiner dan 1 bij 1 meter met een gewicht tot 10kg. Wij rekenen hiervoor €6,95 per pakket.

Kunstgrasrollen – kosten binnen Nederland

Een koerier bezorgt voor ons het kunstgras (of grotere accessoires als foam en invulzand) bij je thuis of op een andere plek naar keuze. Voor rollen tot 2 meter rekenen wij € 45,- per pakket. Voor rollen tot 4 meter rekenen wij €80,- per pakket.
Bestellingen boven de €350,- worden gratis thuisbezorgd.

Kunstgrasrollen – kosten levering België

Vanuit Nederland leveren wij ons kunstgras en bijbehorende accessoires door heel België tegen een tarief van € 75,-. Leveringen vinden plaats op dinsdag en donderdag.

Benieuwd naar onze
soorten kunstgras?