Ruilen en retourneren


Kunstgras.nl streeft naar 100% klanttevredenheid. Uiteraard is het mogelijk dat je niet tevreden bent over het geleverde product. Wij vragen je om dit per e-mail aan ons te melden. Je zult vervolgens binnen 24 uur, op werkdagen, na ontvangst van ons antwoord krijgen betreffende de verdere afhandeling. In sommige gevallen zal de klantenservice telefonisch contact opnemen voor nadere vragen.

Retourneren van Pakketten

Indien je een retourzending hebt die kan worden verzonden met de pakketdienst van PostNL tref je hieronder het reguliere verloop van terugzending:

  1. Onze klantenservice heeft een retourzending formulier toegezonden per mail, met daarin een uniek retournummer.
  2. Je vult het formulier volledig in.
  3. Je voegt het formulier toe aan het te retourneren pakket.
  4. Het pakket bied je aan bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Deze vind je over het algemeen terug in een grote supermarktketen of sigarenwinkel.
  5. Kosten voor het retour zenden aan Kunstgras.nl zijn voor rekening van ons. Eventuele schade welke ontstaat tijdens het retour zenden aan Kunstgras.nl zijn voor risico en rekening van jou als koper.
  6. Na ontvangst van het retour gestuurde product, zal Kunstgras.nl het product door een deskundige laten inspecteren. Je ontvangt, afhankelijk van de staat waarin het product door Kunstgras.nl wordt ontvangen, het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan terug binnen een uiterlijke termijn van 30 dagen. Let op: goederen die zijn geretourneerd zonder een bijgevoegd retourformulier komen niet in aanmerking voor volledige of gedeeltelijke restitutie van gelden!

 

Let op: Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd.

Kunstgras.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten, door ons in rekening gebracht, voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je ons de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor jou als klant.

Als je hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, betalen wij de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug.

Benieuwd naar onze
soorten kunstgras?