Dé trend in 2021: Kunstgras terrassen in de horeca!

Na een lange winter is het eindelijk weer mooi weer! Wat ons betreft reden genoeg om lekker een terrasje te pakken. Kroegen, cafés en restaurants zijn al druk bezig om hun terrassen klaar te maken voor de zomer. Een trend die we dit jaar veel zullen zien in de horeca zijn kunstgras terrassen. Met name in de grote steden, waar vaak een ernstig gebrek is aan groen, winnen kunstgras terrassen in de horeca snel aan populariteit. Hieronder vertellen we hier wat meer over.

Waarom kunstgras terrassen in de horeca?

Een kunstgras terras is een flexibele en praktische oplossing voor kroegen, cafés en restaurants die een aantrekkelijke, natuurlijk ogende buitenruimte voor hun gasten willen creëren, zonder dat ze al te veel tijd hoeven te investeren in de onvermijdelijke aanleg- en onderhoudswerkzaamheden die met een echt grasveldje gepaard gaan. Ongeacht in wat voor omgeving jouw horecagelegenheid gevestigd is, kunstgras op je terras trekt meteen de aandacht en nodigt uit om te gaan zitten en een hapje of een drankje te doen. Kunstgras terrassen lenen zich uitstekend voor biertuinen, voor kleine en grote terrassen en zelfs voor dakterrassen en balkons. Kunstgras op tegels leggen is ook mogelijk. Je kunt het exclusief gebruiken voor het zomerseizoen, maar je kunt het net zo goed het hele jaar door laten liggen; het is namelijk uitstekend bestand tegen hevige regenval en winterse weersomstandigheden zoals vorst, hagel en sneeuw. Kunstgras is tevens de ideale oplossing voor horecagelegenheden die te maken hebben met onaantrekkelijk uitziende stegen, platte daken of betonnen muren. Een paar kunstgrasmatten kunnen echt een wereld van verschil maken!

Hoe zit het met het onderhoud van een kunstgras terras in de horeca?

Het kunstgras dat wij leveren is van uitstekende kwaliteit en optimaal bestand tegen schuivende stoelen, tafelpoten en hoge hakken. Gemorste drankjes zijn ook geen enkel probleem; het kunstgras terras kan indien nodig ’s avonds even worden afgespoten en het ziet er weer helemaal schoon en netjes uit. Door het kunstgras af en toe even op te borstelen met een kunstgrasbezem zorg je ervoor dat het er mooi en realistisch uit blijft zien. Verder heb je er nauwelijks omkijken naar!

Hoe kies ik het juiste kunstgras voor mijn terras?

Om te beginnen is het belangrijk dat je kiest voor een hoogwaardige kwaliteit. Kunstgras op je terras is immers een investering waar je meerdere jaren profijt van wilt hebben. Kunstgras.nl levert speciaal kunstgras voor het terras. Oorspronkelijk ontwikkeld voor residentiele toepassingen, maar ook prima geschikt voor gebruik in de horeca! Er zijn verschillende poolhoogtes en kleurvariaties verkrijgbaar, zodat je voor elk terras de gewenste uitstraling kunt creëren. Vraag gerust een aantal gratis samples bij ons aan om de verschillende kunstgrastypes te vergelijken!

Tot slot

Heb je inmiddels besloten om kunstgras voor je terras aan te schaffen? Laat ons dan de installatie van je kunstgras verzorgen. Dan ben je sowieso verzekerd van een mooi, egaal en strak eindresultaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Ook interessant voor jou

Categorie: Algemene informatie