Kunstgras in Bergeijk

Als je in de buurt van Bergeijk woont en op zoek bent naar topkwaliteit kunstgras voor in de tuin, op het balkon, voor een speeltuin of sportveld, dan is Heesters Kunstgras in Bergeijk het aangewezen adres.

Als partner van Kunstgras.nl beschikt Heesters Kunstgras over een brede collectie kunstgrassen. Om jou een beeld te geven van de kwaliteit en natuurgetrouwheid heeft het bedrijf een fraaie showtuin gecreëerd.

Heb je het geschikte model gevonden? Dan kan het team van Heesters Kunstgras de volledige installatie verzorgen.

Kijk voor meer informatie op: www.heesterskunstgras.nl

Kunstgras kopen in Bergeijk en omstreken

Wil je kunstgras kopen voor in de tuin? Wil je jouw balkon verfraaien met een mooi groen stukje gras of ben je op zoek naar een geschikte ondergrond voor een speeltoestel? Heesters Kunstgras in Bergeijk heeft een prachtige collectie met verschillende soorten kunstgras.

Deze kunstgrassen zijn stuk voor stuk van een hoge kwaliteit en in Europa geproduceerd. Heesters Kunstgras heeft bovendien altijd een ruime voorraad, dus jouw aankoop kan snel geleverd worden.

Over Heesters Kunstgras

  • Groot assortiment kunstgras
  • Enkel Europese A-kwaliteit
  • Eigen showtuin
  • Gespecialiseerd in kunstgras leggen
  • Gespecialiseerd in ondergronden
  • Snelle levering en installatie
  • Vertrouwd met de producten van Kunstgras.nl
Kunstgras showtuin

Deskundig advies

In jouw zoektocht naar het juiste kunstgras kun je rekenen op uitgebreid en betrouwbaar advies van de werknemers van Heesters Kunstgras. Zij nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en voorkeuren en kunnen vervolgens vertellen welke kunstgrassen daar het best bij passen.

Niet ieder kunstgras is namelijk hetzelfde. De modellen verschillen onderling op het gebied van kleur, lengte en vezeldichtheid. Sommige kunstgrassen zijn bijvoorbeeld wat veerkrachtiger en daardoor beter geschikt voor intensieve betreding. Door je goed te laten informeren weet je zeker dat je een grasmat koopt die past bij het beoogde gebruik.

Bezoek de showtuin

Wil je een beter beeld krijgen van de zachtheid en natuurgetrouwheid van ons kunstgras? Dan kun je inspiratie opdoen in de showtuin bij dit verkooppunt. Hier zijn verschillende modellen aangelegd in overzichtelijke gazons. Je hebt de gelegenheid om eroverheen te lopen, er even op te gaan liggen en de verschillende modellen met elkaar te vergelijken.

“Wij vinden het belangrijk dat klanten het product eerst kunnen zien en voelen”, aldus eigenaar Mike Heesters. “Want er zijn veel verschillende soorten.”

Kunstgras aan laten leggen

Wanneer je kunstgras koopt, moet het natuurlijk ook gelegd worden. Die klus kun je zelf klaren. Wil je tijd besparen en zeker weten dat de grasmat foutloos gelegd wordt? Dan kun je het aanleggen ook overlaten aan de specialisten van Heesters Kunstgras. Zij kunnen de volledige installatie van jouw nieuwe grasmat voor je uitvoeren, inclusief de ondergrond.

En dat laatste is niet onbelangrijk, want wil je lang kunnen genieten van het kunstgras, dan is een goede basis het belangrijkst.

Benodigdheden

Niet alleen voor het kunstgras zelf ben je bij Heesters Kunstgras aan het juiste adres, ook alle benodigdheden om zelf je kunstgras aan te leggen zijn hier verkrijgbaar. Koop bijvoorbeeld direct valdemping, drukverdelend onderdoek, lijmband en instrooizand, om een grasmat aan te leggen die er prachtig uitziet en helemaal is afgestemd op het beoogde gebruik.

Over Kunstgras.nl

Kunstgras.nl levert hoge kwaliteit, in Europa geproduceerd kunstgras voor uiteenlopende toepassingen. Dit kunstgras kun je online bestellen en thuis laten bezorgen. Daarnaast werken wij samen met verkooppunten verspreid door het land. Hier staan deskundige medewerkers klaar om jou te informeren. Je kunt het kunstgras bekijken in de showtuin. Ook kunnen deze verkooppunten het kunstgras voor je leggen.

Contactgegevens

 

Heesters Kunstgras
Industrieweg 12
5571 LJ Bergeijk
Contactpersoon: Mike Heesters
0623748589
info@heesterskunstgras.nl

Openingstijden:

Ma t/m Di: Op afspraak
Wo t/m Vr: 08:30 – 17:00
Zaterdag: 08:30 – 13:00
Zondag: Gesloten