Kunstgras in de regio Den Bosch

Woon je in of in de buurt van Den Bosch en ben je op zoek naar kunstgras? Breng dan eens een bezoek aan ons verkooppunt in deze regio. Bij AA-Kunstgras in Nieuwkuijk vind je een ruime showtuin, waar onze kunstgrassen zijn aangelegd in overzichtelijke gazons. Het team van AA-Kunstgras staat daar voor je klaar om jou te adviseren en te begeleiden in de aankoop van je droomgrasmat.

Heb je een geschikt model gevonden? Dan kan AA-Kunstgras deze voor je installeren. Zo bespaar je jezelf veel tijd en energie en ben je verzekerd van een prachtig resultaat.

Kijk voor meer informatie op: www.aakunstgras.nl

Kunstgras kopen in Den Bosch en omstreken

Voor een topkwaliteit kunstgras dat voldoet aan alle Europese standaarden is AA-Kunstgras in Noord-Brabant het juiste adres. Als trotse partner van Kunstgras.nl koppelt dit bedrijf kwaliteitsproducten aan uitstekende service en jarenlange ervaring.

Bij AA-Kunstgras kun je alle soorten kunstgras uit onze collectie kopen. De medewerkers van dit gespecialiseerde bedrijf helpen jou door middel van eerlijk en deskundig advies met het selecteren van het juiste model.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een volle, weelderige grasmat of een gazon met een kort gemaaide uitstraling? Wil je een speelveld aanleggen? Of ben je op zoek naar kunstgras voor op het balkon? Zo weet je zeker dat je een model kunstgras koopt dat voldoet aan al jouw verwachtingen en jarenlang mooi blijft.

Over AA-Kunstgras

  • Groot assortiment kunstgras
  • Enkel Europese A-kwaliteit
  • Eigen showtuin
  • Gespecialiseerd in kunstgras leggen
  • Gespecialiseerd in ondergronden
  • Snelle levering en installatie
  • Vertrouwd met de producten van Kunstgras.nl
Kunstgras showtuin

Deskundig advies

In jouw zoektocht naar het juiste kunstgras kun je rekenen op uitgebreid en betrouwbaar advies van AA Kunstgras. Zij nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en voorkeuren en kunnen vervolgens vertellen welke kunstgrassen daar het best bij passen.

Niet ieder kunstgras is namelijk hetzelfde. De modellen verschillen onderling op het gebied van kleur, lengte en vezeldichtheid. Sommige kunstgrassen zijn bijvoorbeeld wat veerkrachtiger en daardoor beter geschikt voor intensieve betreding. Door je goed te laten informeren weet je zeker dat je een grasmat koopt die past bij het beoogde gebruik.

Bezoek de showtuin

Twijfel je tussen twee verschillende modellen kunstgras? Of wil je zelf weleens zien hoe natuurgetrouw ons kunstgras is? Bezoek dan eens een showtuin bij een van onze verkooppunten.

In Nieuwkuijk, op een steenworp afstand van Den Bosch, heeft heeft AA-Kunstgras een mooi opgezette showtuin, waar je de verschillende modellen naast elkaar kunt bekijken. Zo krijg je een perfecte indruk van de eigenschappen van het kunstgras en wordt de keuze een stukje makkelijker.

Kunstgras aanleggen Den Bosch

Als je kunstgras koopt, moet het natuurlijk ook nog geïnstalleerd worden. Als je jouw grasmat aanschaft bij AA-Kunstgras kun je het kunstgras zelf leggen, maar je kunt ook gebruikmaken van de professionele installatieservice en het gazon laten aanleggen.

Als kunstgrasexpert realiseert AA-Kunstgras uiteenlopende kunstgrastoepassingen, van kleine opdrachten voor particulieren tot grote projecten voor gemeenten of sportclubs. AA-Kunstgras legt onder andere kunstgras voor tuinen, hockeyvelden, golfbanen en openbare voorzieningen.

Daarbij weet het bedrijf als geen ander wat er nodig is voor een optimale installatie. De installateurs kunnen bijvoorbeeld niet alleen de plaatsing van de grasmat verzorgen, maar ook een geschikte ondergrond realiseren, eventueel met valdemping.

Door het kunstgras te laten leggen, bespaar je een hoop tijd en weet je zeker dat je jarenlang plezier kunt hebben van jouw grasmat.

Accessoires

Kies je er toch voor om de grasmat zelf te leggen? Dan beschikt AA-Kunstgras over alle gereedschappen en accessoires die je daarvoor nodig hebt. Koop bijvoorbeeld direct het onderdoek en instrooizand, maak gebruik van valdempende platen en schaf kunstgrashaken aan om de grasmat vast te zetten. Ook kun je direct een goed kunstgrasmes, lijmband en lijm kopen. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid aan de slag gaat.

Over Kunstgras.nl

Kunstgras.nl beschikt over een prachtige collectie kunstgrassen. Deze kun je bestellen via onze website en thuis laten bezorgen. Daarnaast werken we samen met verschillende dealers verspreid door het land. Deze verkooppunten beschikken over een showtuin waar je het kunstgras kunt bekijken. Ook kunnen zij de installatie van het kunstgras voor je verzorgen. In Noord-Brabant is AA-Kunstgras ons officiële verkooppunt.

Contactgegevens

 

AA Kunstgras
Nieuwkuijksestraat 20
5253 AH Nieuwkuijk
Contactpersoon: Peer van der AA
peer@aakunstgras.nl

Openingstijden:

Uitsluitend op afspraak.