Kunstgras in Eindhoven

Woon je in Eindhoven en wil je kunstgras kopen of laten leggen? Op twintig minuten rijden van Eindhoven vind je Heesters Kunstgras, het verkooppunt van Kunstgras.nl in de regio Eindhoven en omstreken.

Of je nu op zoek bent naar kunstgras voor in je tuin, op je balkon, voor een speelplaats of sportveld, het team van Heesters Kunstgras staat klaar om je te helpen met het realiseren van jouw kunstgrasproject.

Met onze brede kunstgrascollectie heeft Heesters Kunstgras altijd een geschikt model in huis voor de beoogde toepassing. Alle kunstgrassen zijn van Europese A-kwaliteit en de deskundige medewerkers van Heesters Kunstgras staan klaar om jou te adviseren. Zo transformeer je jouw buitenruimte in een handomdraai in een heerlijke groene oase.

Kijk voor meer informatie op: www.heesterskunstgras.nl

Kunstgras showtuin

Kunstgras kopen in Eindhoven en omstreken

Heesters Kunstgras is als verkooppunt van Kunstgras.nl in het zuiden van het land verantwoordelijk voor de verkoop en installatie van kunstgras in de regio rond Eindhoven. Of je nu op zoek bent naar een stuk gras voor in de tuin, een ondergrond voor een speeltoestel, het schoolplein wil voorzien van een speelveld of het balkon een mooie groene uitstraling wil geven, Heesters Kunstgras heeft een geschikt model voor jou in huis.

Als leverancier van Kunstgras.nl beschikt Heesters Kunstgras over een brede collectie kunstgrassen, waarbij ieder model net iets andere eigenschappen heeft. Zo is er voor iedere toepassing een geschikt soort kunstgras beschikbaar.

Over Heesters Kunstgras

  • Groot assortiment kunstgras
  • Enkel Europese A-kwaliteit
  • Eigen showtuin
  • Gespecialiseerd in kunstgras leggen
  • Gespecialiseerd in ondergronden
  • Snelle levering en installatie
  • Vertrouwd met de producten van Kunstgras.nl
  • Kunstgras showtuin

Bezoek de showtuin

Heesters Kunstgras heeft een showtuin waar je alle modellen kunstgras in volle glorie kunt bewonderen. De verschillende soorten kunstgras zijn als echte gazons overzichtelijk naast elkaar aangelegd, zodat je ze makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Als bezoeker heb je alle gelegenheid om er even overheen te lopen of erop te gaan liggen.

Tegelijkertijd nemen de deskundige medewerkers uitgebreid de tijd om je goed te informeren, zodat je zeker weet dat je een grasmat koopt die zowel qua uiterlijk als gebruik precies past bij jouw wensen.

Advies op maat

Bij Heesters Kunstgras staat persoonlijk advies centraal. De deskundige medewerkers begrijpen dat het kiezen van het juiste kunstgras een belangrijke beslissing is en zij zijn nemen dan ook uitgebreid de tijd om je rond te leiden en je te informeren. Zo kun je zelf een weloverwogen keuze maken.

Of je nu kunstgras nodig hebt voor je tuin, een speelruimte of sportveld, de medewerkers luisteren aandachtig naar je behoeften en geven een op maat gemaakt advies dat gericht is op jouw specifieke situatie. Van productkeuze tot installatie, Heesters Kunstgras begeleidt je gedurende het hele proces.

Kunstgras laten leggen

Heb je een keuze gemaakt en kun je niet wachten om je nieuwe kunstgras te zien liggen? Het aanleggen van kunstgras vereist de nodige precisie en kost daardoor ook wat tijd, vooral als het gazon wat groter is. Laat je het leggen van kunstgras liever over een aan professional? Dan biedt Heesters Kunstgras de mogelijkheid om het aanleggen over te laten aan de specialisten.

Het professionele installatieteam beschikt over jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van kunstgrasinstallatie. Ze kunnen de volledige installatie voor je verzorgen, inclusief het verwijderen van het oude gras en het plaatsen van een goede ondergrond. Zo weet je zeker dat jouw grasmat er prachtig uitziet en je er lang van kunt genieten.

Benodigdheden

Wil je het kunstgras liever zelf leggen, dan kun je bij Heesters Kunstgras alle benodigdheden voor de installatie kopen. Heesters Kunstgras verkoopt alle producten die je mogelijk nodig hebt voor het realiseren van jouw kunstgrastoepassing, waaronder valdemping, drukverdelend onderdoek, lijmband en instrooizand. Hiermee kun je het kunstgras op een professionele manier installeren en afstemmen op het beoogde gebruik.

Over Kunstgras.nl

Kunstgras.nl is niet zomaar een leverancier van kunstgras; het is een platform dat zich inzet voor het leveren van Europese topkwaliteit kunstgras voor diverse toepassingen. Of je nu zoekt naar kunstgras voor in de achtertuin, een openbare speelplaats, of een professioneel sportveld, Kunstgras.nl heeft een uitgebreide collectie kunstgrassen om aan jouw specifieke eisen te voldoen.

Het bedrijf werkt nauw samen met diverse verkooppunten verspreid door het hele land, waaronder Heesters Kunstgras in Bergeijk. Elk verkooppunt heeft deskundige medewerkers in dienst om klanten te informeren en te adviseren en een eigen showtuin om de verschillende soorten kunstgras te laten zien.

Contactgegevens

Heesters Kunstgras
Industrieweg 12
5571 LJ Bergeijk
Contactpersoon: Mike Heesters
0623748589
info@heesterskunstgras.nl

Openingstijden:

Ma t/m Di: Op afspraak
Wo t/m Vr: 08:30 – 17:00
Zaterdag: 08:30 – 13:00
Zondag: Gesloten