Kunstgras in Enschede

Bergsma Hoveniers uit Losser, op een kwartiertje rijden van Enschede, is een breed georiënteerd familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg, renovatie en het onderhoud van de mooiste tuinen in Twente.

In die hoedanigheid heeft Bergsma Hoveniers zich ook gespecialiseerd in het gebruik van kunstgras in tuinen. Kunstgras is immers zeer onderhoudsvriendelijk, blijft altijd mooi groen en is een uitstekend alternatief in tuinen of op plekken waar echt gras niet wil groeien.

Wil je kunstgras laten aanleggen in jouw tuin in Enschede? Wil je een balkon of dakterras voorzien van kunstgras? Of ben je op zoek naar een geschikte ondergrond voor sportveldjes, schoolpleinen of speeltuinen in Enschede? Dan is Bergsma Hoveniers ons aangewezen verkooppunt.

Altijd een groen gazon

Verlang jij ook naar een mooie groene tuin, maar heb je geen zin in intensieve onderhoudswerkzaamheden. Breng dan eens een bezoek aan ons verkooppunt in Twente. Bergsma Hoveniers maakt van jouw tuin, balkon of dakterras een prachtig stukje groen. Daarnaast is het bedrijf ook gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras voor schoolpleinen, trapveldjes en speeltuinen.

  • Groot assortiment kunstgras
  • Enkel Europese A-kwaliteit
  • Eigen showtuin
  • Gespecialiseerd in kunstgras leggen
  • Gespecialiseerd in ondergronden
  • Snelle levering en installatie
Kunstgras showtuin

Kunstgras kopen in Enschede

Woon je in Enschede en droom je van een mooi groen gazon dat weinig onderhoud vergt? Dan staan de specialisten van Bergsma Hoveniers voor je klaar. Het creatieve familiebedrijf fungeert als verkooppunt en installateur van Kunstgras.nl in de regio Twente.

Met een gepassioneerd team van tuinontwerpers en hoveniers kunnen zij een prachtige tuin met kunstgras voor je ontwerpen en deze vervolgens ook van begin tot eind voor je realiseren, inclusief de aanleg van een kunstgras grasmat. Daarnaast kun je natuurlijk ook bij dit verkooppunt terecht om kunstgras in een bestaande tuin te laten leggen.

Bovendien legt Bergsma Hoveniers niet alleen kunstgras in tuinen van particulieren. Ook scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen, parochies en bedrijven kunnen gebruikmaken van de diensten van Bergsma Hoveniers voor een vakkundige installatie van kunstgras.

Bezoek de showtuin

Wil je de collectie van Kunstgras.nl graag eens van dichtbij bekijken? Bezoek dan de showtuin van Bergsma hoveniers in Losser (12,5 km van Enschede). In de showtuin zijn verschillende modellen uit ons assortiment aangelegd als realistische gazons, zodat je een uitstekende indruk krijgt van de kwaliteit en natuurgetrouwheid van ons kunstgras. Loop gerust over het gras, ga er even op zitten en vergelijk de verschillende modellen met elkaar.

Bij Kunstgras.nl beschikken we namelijk over een brede collectie kunstgrassen. Al deze modellen zijn van uitstekende kwaliteit en worden binnen de EU geproduceerd, maar onderling verschillen de kunstgrassen op het gebied van kleur, volume en lengte. Hierdoor zijn de uiteenlopende modellen ook geschikt voor verschillende toepassingen. Zo zijn sommige modellen beter geschikt voor intensief gebruik of om op te sporten en spelen, terwijl andere kunstgrassen primair bedoeld zijn als siergras.

De deskundige medewerkers van Bergsma Hoveniers leiden je graag rond door de showtuin en kunnen je alles uitleggen over de verschillende soorten kunstgras en voor welke toepassingen zij geschikt zijn.

Kunstgras laten leggen

Als gespecialiseerd hoveniersbedrijf verzorgt ons verkooppunt in Losser ook de aanleg van kunstgras in Enschede. Wil je graag kunstgras in de tuin, maar heb je geen ervaring met het leggen ervan? Of wil je kunstgras voor een professionele toepassing zoals een sportveldje, speeltuin of schoolplein? Dan kun je Bergsma Hoveniers inschakelen om de grasmat te laten plaatsen. De installateurs zorgen voor een geschikte ondergrond, plaatsen het kunstgras, werken de grasmat af en zanden het kunstgras in met een laagje instrooizand. Zo heb je als klant zelf nergens omkijken naar.

Bovendien kan Bergsma Hoveniers als echte tuinspecialist ook de complete tuinaanleg of tuinrenovatie, inclusief de aanleg van het kunstgras, verzorgen.

Vraag een offerte aan

Kunstgras zelf leggen

Vind je het leuk om in de tuin bezig te zijn? Of heb je een beperkt budget? Om kosten te besparen kun je er ook voor kiezen om het kunstgras zelf te leggen. In dat geval kun je het kunstgras bij ons bestellen en vervolgens zelf aan de slag gaan met de aanleg van de grasmat.

Bij Bergsma Hoveniers kun je terecht voor alle benodigdheden voor de aanleg van het kunstgras. Ook kunnen de medewerkers je direct handige tips en adviezen geven over de plaatsing van het kunstgras. Houd er onder andere rekening mee dat je moet zorgen voor een stabiele en waterdoorlatende ondergrond. Als het gazon breder is dan de stroken kunstgras, dan moet je meerdere stroken aan elkaar verbinden.

Wil je direct online kunstgras bestellen?

Direct bestellen

Contactgegevens

Bergsma Hoveniers
Goormatenweg 6
7586 RW Overdinkel/Losser
Tel: +31 (0) 53 536 2902

Openingstijden

  • Werkdagen: 7.30 tot 16.30 uur
  • Zaterdag en zondag gesloten