Kunstgras in Friesland

Voor het mooiste kunstgras in Friesland ben je bij Westra Sierbestrating in Berlikum aan het juiste adres. Dit verkooppunt verzorgt de verkoop en aanleg van kunstgras voor ons in het noorden van Nederland.

Met de grootste showtuin van het noorden van het land, heb je als klant alle gelegenheid om de verschillende modellen uit onze collectie te bekijken. Door de jarenlange ervaring met het leggen van sierbestrating weet eigenaar Jacob Westra bovendien precies wat er komt kijken bij de aanleg van kunstgras.

Kijk voor meer informatie op: www.westrasierbestrating.nl

Over ons verkooppunt in Friesland

Westra Sierbestrating is, zoals de naam al verklapt, gespecialiseerd in de aanleg van bestrating. Voor de aanleg van een terras of oprit ben je hier dus beslist aan het juiste adres.

De kennis en ervaring die nodig is voor het bestraten van een tuin, gebruikt eigenaar Jacob Westra daarnaast ook voor de plaatsing van het mooiste kunstgras.

Het aanleggen van kunstgras heeft namelijk veel overeenkomst met het leggen van tegels. Net als bij het leggen van bestrating moet de ondergrond immers stevig en waterdoorlatend zijn. Zodoende heeft Westra Sierbestrating zich de afgelopen jaren toegelegd op de realisatie van kunstgras in tuinen.

“Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras”, legt eigenaar Jacob Westra uit. “We voorzien de ondergrond van drainagezand, zodat het overtollige water goed weg kan lopen. Vervolgens brengen we een drukverdelend doek aan, zorgen dat losse kunstgrasdelen netjes aan elkaar gelijmd worden en vegen het gazon met kwartszand in.”

Westra Sierbestrating

  • Groot assortiment kunstgras
  • Enkel Europese A-kwaliteit
  • Eigen showtuin
  • Gespecialiseerd in kunstgras leggen
  • Gespecialiseerd in ondergronden
  • Snelle levering en installatie
  • Vertrouwd met de producten van Kunstgras.nl
Kunstgras showtuin

Kunstgras kopen in Friesland

Als officieel verkooppunt van Kunstgras.nl heeft Westra Sierbestrating de beschikking over een prachtige collectie hoge kwaliteit kunstgrassen. Wil je graag wat meer weten over onze verschillende kunstgrasmodellen? Dan staan de medewerkers van Westra Sierbestrating je graag te woord.

Zij weten alles van de verschillende soorten kunstgras uit onze collectie en kunnen je precies uitleggen wat het voordeel van kunstgras is ten opzichte van natuurlijk gras en  kunnen je begeleiden bij het selecteren van het juiste model.

Ze kunnen je bijvoorbeeld vertellen welke soort geschikt is voor in de tuin, welk model gemaakt is om op te sporten, wat voor kunstgras het beste is voor spelende kinderen en hoe je kunstgras legt op het balkon. Zo weet je als klant zeker dat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Ruime kunstgras showtuin

Met de grootste showtuin van het noorden heb je bovendien alle gelegenheid om deze kunstgrassen van dichtbij te bekijken, er aan te voelen of er even overheen te lopen. Zo zie je direct dat ons kunstgras nauwelijks van echt gras te onderscheiden is.

Kunstgras laten leggen

Het leggen van kunstgras is een klus die de nodige handigheid vereist. Vooral als de ondergrond in jouw tuin niet direct geschikt is voor kunstgras, bijvoorbeeld omdat er aarde of klei ligt, kan het aanleggen een tijdrovende klus zijn. Die kun je als klant in Friesland gelukkig ook uitbesteden aan de specialisten van Westra Sierbestrating.

Zij verzorgen de volledige aanleg van je kunstgrasveld, inclusief de ondergrond, zodat jij verzekerd bent van een strak groen gazon waar je jarenlang geen omkijken naar hebt.

“We geven altijd een goed en eerlijk advies op maat. Ook het slopen of uitgraven van bijvoorbeeld tuinen en het verwijderen van bomen nemen we graag voor onze rekening.”

Zelf leggen

Wil je jouw kunstgras zelf leggen? Ook dat is mogelijk. Je kunt het kunstgras ook kopen zonder aanleg. In dat geval beschikt Westra Sierbestrating over alle benodigde gereedschappen en accessoires, zodat je goed beslagen ten ijs komt als je begint met de werkzaamheden.

Over Kunstgras.nl

Kunstgras.nl biedt een prachtige collectie kunstgrassen, geschikt voor uiteenlopende toepassingen, van tuindoeleinden tot sport. Ook kun je bij ons terecht voor alle benodigdheden voor de aanleg van kunstgras.

Je kunt het kunstgras online bestellen en thuis laten bezorgen, maar we beschikken ook over verschillende verkooppunten door heel het land. Deze partner hebben een showtuin met ons kunstgras en kunnen het aanleggen van de grasmat voor je verzorgen.

Complete tuinaanleg

Als specialist in de aanleg van kunstgras, opritten, terrassen, schuttingen, muurtjes en andere projecten kun je bij Westra Sierbestrating een volledige tuin op maat laten ontwerpen en aanleggen. Combineer een mooi kunstgras gazon bijvoorbeeld met fraaie bestrating en een stijlvolle schutting en je bent direct helemaal klaar.

“We maken een passend ontwerp en we regelen de aanschaf van bijvoorbeeld graszoden, bloembakken, bomen en planten. Het blijft een mooi proces om dit samen met onze klanten te doen.”

Contactgegevens

Westra Sierbestrating
Bitgumerdijk 32
9041 CE Berlikum
0340518 202014

Openingstijden:

Werkdagen: 7.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 tot 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Contactpersoon:

Contactpersoon: Jacob Westra
info@westrasierbestrating.nl