Kunstgras in Gelderland

Ben je op zoek naar een gazon dat altijd mooi groen blijft voor jouw tuin in Gelderland? Dan ben je bij Klinkervisie uit Spijk aan het juiste adres. Als officieel verkooppunt van Kunstgras.nl beschikt Klinkervisie namelijk over een prachtige collectie met het beste kunstgras.

Kom gerust eens langs in de prachtige showtuin waar je de verschillende modellen kunt bekijken en je wordt geïnformeerd door de deskundige medewerkers van Klinkervisie.

Kijk voor meer informatie op: www.klinkervisie.nl

Waar kun je kunstgras kopen in Gelderland?

Bij Klinkervisie in Spijk. Als groothandel in sierbestrating en bestratingsmiddelen beschikt Klinkervisie over een prachtige collectie tegels en klinkers.

Als aanvulling daarop heeft Klinkervisie zich de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in de verkoop van kunstgras. Je kunt er niet alleen terecht voor alle modellen uit ons assortiment, je vindt er ook alle andere materialen en onderdelen die je nodig hebt voor de aanleg van je kunstgras, zoals zand, grind, split, opsluitbanden, lijm, kit en voegmiddelen.

Als je een bezoek brengt aan Klinkervisie in Spijk, dan word je uitgebreid te woord gestaan. De vakkundige medewerkers van Klinkervisie kunnen je alles vertellen over de voordelen van kunstgras, het verschil met natuurgras, de poolhoogte en vezeldichtheid en je adviseren over een geschikte ondergrond.

Over Klinkervisie

  • Groot assortiment kunstgras
  • Enkel Europese A-kwaliteit
  • Eigen showtuin
  • Gespecialiseerd in kunstgras aanleggen
  • Snelle levering en installatie
  • Vertrouwd met de producten van Kunstgras.nl
Kunstgras showtuin

Kunstgras kopen in Spijk

Of je nu op zoek bent naar kunstgras voor in de tuin in Spijk, op het balkon, om op te spelen of als sportveld; ons verkooppunt heeft de geschikte grasmat voor je in huis.

De enthousiaste medewerkers staan daarbij altijd voor je klaar om je rond te leiden en je te voorzien van advies op maat.

Waar wil je het kunstgras bijvoorbeeld voor gebruiken? Ben je op zoek naar een volle grasmat met lange sprieten of juist een strak gemaaid gazon? Heb je kinderen? En speelt de hond op het gazon?

De medewerkers van Klinkervisie, weten door hun ervaring precies welke vragen van belang zijn. Zo weet je zeker dat je het model kunstgras koopt dat past bij het beoogde gebruik en jouw specifieke wensen en verwachtingen.

Een showtuin die dag en nacht open is

Woon je in het oosten van het land en wil je ons kunstgras graag eens van dichtbij bekijken. Bezoek dan de ruim opgezette showtuin van Klinkervisie. De showtuin is dag en nacht open voor bezoekers. Ook als je na je werk even langs wil gaan, is dat dus mogelijk.

In de showtuin zijn acht verschillende soorten kunstgras aangelegd. Loop er gerust even overheen, zodat je een perfect beeld krijgt van de zachtheid van het kunstgras. Wil je graag meer weten over het specifieke model, dan kun je met je telefoon de QR-code scannen en krijg je alle informatie die je nodig hebt.

Kunstgras ondergrond

Bij het aanleggen van kunstgras speelt de ondergrond een cruciale rol. De fundering onder de grasmat moet stabiel en waterdoorlatend zijn. Aarde en klei zijn daardoor eigenlijk niet geschikt om kunstgras op te leggen.

Wat als je wel aarde of klei in je tuin hebt? Dan doe je er verstandig aan om de plek waar de grasmat moet komen een stukje (10cm – 15cm) af te graven en hier een laag zand, split of grind te storten. Ook deze materialen kun je kopen bij Klinkervisie.

Benodigdheden om zelf kunstgras te leggen

Wil je jouw kunstgras zelf aanleggen? Voor de aanleg van kunstgras heb je meer nodig dan alleen een mooie grasmat en een geschikte ondergrond. Voor het mooiste resultaat heb je bijvoorbeeld ook een drukverdelend onderdoek en instrooizand nodig. Daarnaast heb je behoefte aan verschillende gereedschappen en materialen zoals een kunstgrasmes, zelfklevende lijmband en kunstgrashaken.

Installeer je kunstgras om op te spelen voor de kinderen? Dan kun je overwegen om een laag met valdemping onder het kunstgras aan te brengen. Alle materialen die je nodig hebt voor de realisatie van jouw droomgazon zijn te koop bij Klinkervisie. De deskundige medewerkers kunnen je aan de hand van jouw wensen en voorkeuren precies vertellen wat je nodig hebt.

Kunstgras laten leggen

Als verkooppunt van Kunstgras.nl kan Klinkervisie ook de installatie van het kunstgras voor je verzorgen. Op deze manier heb je zelf geen omkijken naar de aanleg van het kunstgrasveld. Je bespaart jezelf een hoop tijd en moeite. Tegelijkertijd weet je zeker dat je gazon er gegarandeerd prachtig bij ligt.

Contactgegevens

 

Klinkervisie
Spijksedijk 3-109
6917 AB Spijk
0316 745 060

Contactpersoon: Erik Leusink
info@klinkervisie.nl

Openingstijden:

Ma t/m Di: Op afspraak
Wo t/m Vr: 08:30 – 17:00
Zaterdag: 08:30 – 13:00
Zondag: Gesloten