Kunstgras in Gouda

Kunstgras is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd en is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van echt gras. Hoveniersbedrijf Van Vliet uit Waddinxveen, op nog geen 10 minuten rijden van Gouda, heeft zich mede om deze reden gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. Als trotse partner van Kunstgras.nl biedt Van Vliet een prachtig assortiment kunstgrassen voor diverse toepassingen.

Woon je in Gouda en wil je kunstgras kopen? Van Vliet levert kunstgras aan particulieren, bedrijven, (semi-)overheden en zorg- en onderwijsinstellingen. Daarbij nemen zij als hoveniersbedrijf graag al jouw zorgen uit handen door het project van A tot Z te begeleiden.

Wil je ons kunstgras van dichtbij bekijken? Kom dan langs in de showtuin van Van Vliet. Ontdek de voordelen van kunstgras voor jouw tuin en bewonder de natuurlijke uitstraling van ons kunstgras. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies.

Kijk voor meer informatie op: www.vanvlietbedrijvenwaddinxveen.nl

Over Van Vliet

● Groot assortiment kunstgras
● Enkel Europese A-kwaliteit
● Eigen showtuin
● Gespecialiseerd in kunstgras leggen
● Gespecialiseerd in ondergronden
● Snelle levering en installatie
● Vertrouwd met de producten van Kunstgras.nl

Kunstgras showtuin

Kunstgras kopen in Gouda

Van Vliet staat bekend als een echt familiebedrijf dat de afgelopen 30 jaar gestaag is blijven groeien. Opgericht door de opa van eigenaar Mark van Vliet, bestaat het bedrijf nu uit drie belangrijke onderdelen: hovenierswerkzaamheden, groenvoorziening en civiele techniek (grond-, weg- en waterbouw).

Omdat de voordelen van kunstgras een oplossing kunnen bieden in zowel tuinen als voor openbare groenvoorzieningen heeft Van Vliet zich de afgelopen jaren steeds meer gericht op het aanleggen van kunstgrasoplossingen. Daarbij fungeert het bedrijf als verkooppunt van Kunstgras.nl.

Bezoek de showtuin

Of je nu op zoek bent naar kunstgras voor je tuin, een speeltuin, balkon, dakterras of sportveld; ons verkooppunt in Waddinxveen heeft de perfecte grasmat voor jou! Alle modellen uit onze collectie kun je bekijken in een ruim aangelegde showtuin. Door een bezoek te brengen aan de showtuin krijg je een perfecte indruk van de kwaliteit en natuurgetrouwheid van ons kunstgras. Bovendien kun je de verschillende modellen goed met elkaar vergelijken.

De deskundige medewerkers van Van Vliet geven je graag een rondleiding en vertellen je alles over de eigenschappen van de verschillende soorten kunstgras. Ze helpen je graag bij het vinden van een grasmat die perfect past bij jouw beoogde gebruik.

Wil je weten hoeveel kunstgras je nodig hebt? De medewerkers van Van Vliet komen graag bij je langs om je tuin op te meten, zodat je precies weet wat je nodig hebt.

Kunstgras laten leggen

Wil je kunstgras leggen? Als ware kunstgrasexpert neemt Van Vliet jou alle zorgen rond je kunstgrasproject graag uit handen. Dat begint met uitgebreid advies op maat, waarbij deskundige medewerkers ervoor zorgen dat je het kunstgras vindt dat aan al je wensen voldoet.

Heb je het ideale kunstgras gevonden? Dan kun je vertrouwen op onze professionele installateurs om de grasmat vakkundig te plaatsen. “Onze installateurs zijn van huis uit tapijtleggers en weten dus als geen ander hoe je naadloos kunstgras legt”, legt Mark van Vliet uit.

Bovendien kunnen de ervaren hoveniers meteen een geschikte ondergrond voor je aanleggen, zodat de grasmat stabiel ligt, niet zal verzakken en er geen waterplassen op je gazon blijven staan.

Met oog voor detail en uiterste zorgvuldigheid zorgt het hoveniersbedrijf ervoor dat de grasmat op prachtige wijze wordt geplaatst. Bij Van Vliet kun je rekenen op de hoogste kwaliteit en een perfect eindresultaat waar je jarenlang van kunt genieten.

Kunstgras zelf leggen

Als je in Gouda woont en het kunstgras liever zelf wil plaatsen, kun je bij ons verkooppunt in Waddinxveen kunstgras kopen en het zelf leggen. Als je ervoor kiest om het zelf te doen, kun je bij onze dealer meteen alle benodigdheden aanschaffen voor de plaatsing van het kunstgras. Denk bijvoorbeeld aan een handig kunstgrasmes waarmee je het grastapijt op maat kunt snijden, een onderdoek om onkruid tegen te gaan, lijmband om de stroken te verlijmen en instrooizand om de grasmat in te zanden. Met deze uitgebreide selectie van benodigdheden ben je goed voorbereid om het perfecte kunstgrasveld te creëren.

Complete tuinaanleg

Bij Van Vliet kun je niet alleen terecht voor een schitterend kunstgras gazon, maar ook voor de aanleg van de rest van jouw tuin. Aan de hand van jouw wensen kan Van Vliet een prachtig tuinontwerp creëren. Als ervaren hoveniersbedrijf verzorgt Van Vliet vervolgens zelf volledige realisatie van jouw droomtuin. “Het ontzorgen van onze klanten staat bij ons centraal, en dat geeft ons veel voldoening”, aldus Van Vliet.

Over Kunstgras.nl

Kunstgras.nl werkt samen met diverse hoveniers en tuinspecialisten door heel Nederland. Deze partners fungeren als verkooppunten waar je ons kunstgras kunt bezichtigen in de showtuin. Tevens verzorgen zij de professionele aanleg van het kunstgras. Als je in Gouda woont, dan is Hoveniersbedrijf van Vliet het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Wil je graag online bestellen? Dat kan eenvoudig via onze website.

Contactgegevens

Van Vliet Bedrijven
Onderweg 12
2742 LA Waddinxveen
Contactpersoon: Mark van Vliet
0182 631 550
verkoop@vvb.eu

Openingstijden:

Werkdagen: 9.00 tot 16.00 uur
Zaterdag: Uitsluitend op afspraak
Zondag: Gesloten