Kunstgras Hengelo

Woon je in Hengelo en wil je kunstgras kopen of laten leggen? Bergsma Hoveniers uit Twente is gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. Als officieel verkooppunt van Kunstgras.nl beschikt dit gepassioneerde familiebedrijf over een brede collectie kunstgrassen. Ook kun je bij het kantoor in Losser, op een kleine 20 minuten rijden van Hengelo, de ruim opgezette showtuin bezoeken.

Als gespecialiseerd hoveniersbedrijf ontwerpt en realiseert Bergsma Hoveniers de mooiste tuinen. Daarbij maakt het bedrijf graag gebruik van kunstgras. Echt gras is namelijk zeer kwetsbaar, onderhoudsintensief en bovendien wil het lang niet overal groeien. Kunstgras kun je daarentegen in iedere tuin in Hengelo aanleggen. Het blijft altijd mooi groen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Altijd een groen gazon

Verlang jij ook naar een mooie groene tuin, maar heb je geen zin in intensieve onderhoudswerkzaamheden. Breng dan eens een bezoek aan ons verkooppunt in Twente. Bergsma Hoveniers maakt van jouw tuin, balkon of dakterras een prachtig stukje groen. Daarnaast is het bedrijf ook gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras voor schoolpleinen, trapveldjes en speeltuinen.

  • Groot assortiment kunstgras
  • Enkel Europese A-kwaliteit
  • Eigen showtuin
  • Gespecialiseerd in kunstgras leggen
  • Gespecialiseerd in ondergronden
  • Snelle levering en installatie
Kunstgras showtuin

Kunstgras kopen in Hengelo

Woon je in Hengelo en wil je graag kunstgras kopen? Dan staat Bergsma Hoveniers voor je klaar! Dit familiebedrijf is een officieel verkooppunt van Kunstgras.nl en heeft een brede collectie kunstgrassen.

Het prachtige assortiment kunstgrassen wordt gekoppeld aan jarenlange ervaring op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg. Of je nu alleen een nieuw gazon wilt, een compleet nieuwe tuin aan wil leggen of een grootscheepse tuinrenovatie uit wil laten voeren, de ontwerpers en hoveniers van Bergsma Hoveniers zorgen voor een passend ontwerp en een vakkundige realisatie.

Overigens plaatst Bergsma Hoveniers niet alleen kunstgras in particuliere tuinen, het bedrijf realiseert bijvoorbeeld ook voor scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen, parochies en bedrijven fraaie, onderhoudsvriendelijke kunstgrasvoorzieningen.

Bezoek de showtuin

Als je kunstgras wil kopen, dan adviseren wij je goed te verdiepen in de verschillen tussen de diverse modellen. Dat kun je bijvoorbeeld doen door een gratis proefpakket met samples op te vragen, maar nog beter is het om een showtuin bij jou in de buurt te bezoeken. In de regio Twente heeft Bergsma Hoveniers een ruim opgezette showtuin met diverse modellen uit ons assortiment.

Ieder kunstgras uit onze collectie verschilt namelijk op het gebied van vezellengte, vezeldichtheid en kleur. Hierdoor zijn sommige modellen zachter en andere wat stugger. Sommige kunstgrassen hebben een frisgroene kleur, terwijl andere modellen een warmere tint hebben. Welk model je ook kiest, al onze kunstgrassen worden binnen de EU geproduceerd en zijn van de hoogste kwaliteit.

Als je de showtuin van Bergsma Hoveniers in Losser bezoekt, dan leiden de gespecialiseerde medewerkers je graag rond. Zij kunnen je alles over de verschillende kunstgrassen vertellen en je helpen met het selecteren van een model dat past bij jouw wensen en voorkeuren.

Kunstgras laten leggen in Hengelo

Wil je graag kunstgras in de tuin, maar voel je er weinig voor om alle werkzaamheden zelf uit te moeten voeren? Als je kunstgras koopt bij Kunstgras.nl kun je gebruikmaken van de installatieservice van onze verkooppunten. In Hengelo staan de specialisten van Bergsma Hoveniers voor je klaar om de installatie van de grasmat voor je te verzorgen. Zij zorgen voor de aanleg van een geschikte ondergrond, het uitsnijden en verlijmen van het kunstgras, het afwerken van de grasmat en het inzanden.

Als echt hoveniersbedrijf kan ons verkooppunt in de regio Hengelo bovendien ook een compleet nieuwe tuin voor je ontwerpen en aanleggen of een volledige tuinrenovatie voor je verzorgen. Op die manier ben je direct helemaal klaar.

Vraag een offerte aan

Kunstgras zelf leggen

Ben je een handige doe-het-zelver? Of wil je geld besparen op de aanleg van het kunstgras? Dan is het ook mogelijk om het kunstgras bij ons te bestellen en zelf te installeren. Je kunt het kunstgras kopen bij ons fysieke verkooppunt in Losser of online bestellen en bij je thuis laten bezorgen. Vervolgens kun je de voorbereidende bodemwerkzaamheden en de aanleg van de grasmat zelf verzorgen.

Alle benodigdheden voor de aanleg van het kunstgras zijn verkrijgbaar bij Bergsma Hoveniers. Ook kunnen de medewerkers van het hoveniersbedrijf je op basis van hun ervaring direct van handige tips en bruikbare adviezen voorzien.

Zorg er in ieder geval voor dat je zorgt voor een geschikte ondergrond voor het kunstgras. Houd er ook rekening mee dat je vaak meerdere stroken kunstgras aan elkaar moet verlijmen.

Direct bestellen

Contactgegevens

Bergsma Hoveniers
Goormatenweg 6
7586 RW Overdinkel/Losser
Tel: +31 (0) 53 536 2902

Openingstijden

  • Werkdagen: 7.30 tot 16.30 uur
  • Zaterdag en zondag gesloten