Dit bijzondere huis is in bijna elke ruimte voorzien van kunstgras tapijt

Op 2 juni van dit jaar werd er een bijzonder huis te koop gezet in het Britse Cornwall. De foto’s van de buitenkant geven in de eerste instantie de indruk dat het een heel normaal huis is. Een nette oprit, een mooie grote voortuin, een pannendak, twee verdiepingen. Heel normaal voor de standaarden in het Verenigd Koninkrijk. De beschrijving van het huis laat ook geen opvallende dingen zien. Op de website van de makelaar is te lezen dat het gaat om een “opmerkelijk ruime twee-onder-één kap woning, gunstig gesitueerd aan de rand van het stadje St. Austell.” Maar als je verder klikt en de foto’s van het interieur bekijkt, zie je dat bijna elke ruimte is voorzien van een kunstgras tapijt. Dat hebben zelfs wij als kunstgras specialisten nog niet eerder gezien!

Huis met kunstgras tapijt

Op de foto’s is te zien dat er kunstgras ligt in de serre, in de gang, in de wasruimte en zelfs in de badkamer. En de achtertuin? Ook die is voorzien van kunstgras.

De enige ruimtes waar geen kunstgras te vinden is, zijn de woonkamer, de vier slaapkamers en de keuken. Hier is gekozen voor meer traditionele opties in de vorm van laminaat en ‘gewoon’ tapijt.

KGwoning
KGwoning2
KGwoning3
kgwoning4

Opmerkelijke designkeuze

Het meest merkwaardige is nog wel dat de opmerkelijke designkeuze helemaal niet benoemd worden in de beschrijving van het huis; alsof het de normaalste zaak van de wereld is om een woning bijna geheel met kunstgras tapijt te stofferen. Op vastgoedfora circuleren al foto’s van de bijzondere koopwoning met kunstgras tapijt. Een gebruiker merkte op dat “iemand een goede deal moet hebben gekregen voor kunstgras.” Het huis werd op de markt gezet met een vraagprijs van £299.950, wat volgens de huidige wisselkoers neerkomt op ongeveer €350.000. Momenteel heb je geluk als je in Nederland een klein appartementje kunt kopen voor dat bedrag! Opvallend genoeg was de vraagprijs nog geen week later al met £10.000 verlaagd.

Tot slot

Kunstgras voor in huis is zeker geen nieuw concept, maar dit huis tilt het principe van ‘de natuur naar binnen halen’ wel naar een ongekend niveau! Zou jij hier willen wonen?

Ook interessant voor jou

Categorie: Algemene informatie