Zijn er verschillende kleuren of lengtes kunstgras?

Bij Kunstgras.nl verkopen we meerdere soorten kunstgras in verschillende kleuren en maten. Of je nu een lichtere kleur groen of juiste een donkerdere kleur groen in je tuin wilt hebben liggen. Bij Kunstgras.nl hebben we voor ieder wat wils!

Welke soorten kunstgras zijn er?

Als je je tuin met kunstgras wilt beleggen, is het handig om alvast een paar dingen te weten. Allereerst hebben we ons assortiment van kunstgras voor vier verschillende segmenten samengesteld. Deze segmenten zijn; Tuin, Balkon, Speelgras en Sport. Voor het kunstgras assortiment bij Kunstgras.nl wordt er zorgvuldig een selectie gemaakt van enkel Europese producties. Zo voldoet het kunstgras aan de Europese richtlijnen, zodat er geen schadelijke of giftige stoffen in kunnen voorkomen. Daarnaast is ons kunstgras 100% kind- en diervriendelijk. Zo hoef je je geen zorgen te maken wanneer de kinderen buitenspelen.

Specificaties

Wat nog meer goed om te weten is zijn de verschillende specificaties van het kunstgras. Zo wordt er vaak gesproken over een poolhoogte. Dit is de hoogte van de ‘grassprietjes’. Deze kunnen 30mm of zelfs 48mm zijn, maar dat verschilt per kunstgras type. Ook worden er verschillende kleuren in het kunstgras gebruikt. Door de verschillende groentinten krijgt het kunstgras een nog realistischer uiterlijk.

Wat nog meer belangrijk is om naar te kijken, is de hoeveelheid instrooizand. Dit verschilt namelijk per kunstgras en is wel van belang als je het kunstgras goed wil plaatsen. Bij sommige kunstgras matten heb je maar 5kg/per m², terwijl je bij andere wel 25kg/per m² nodig hebt. Ook heb je nog het type vezels dat gebruikt is in kunstgras. Hier zijn verschillende termen voor, zoals C-Shape, S-Shape, kroes ondergaren en Micro Nerves. Deze omschrijven de vorm van vezels. Sommige zijn recht en andere hebben een wat meer gebogen vorm.

 

Nieuwsgierig?

Heb je interesse in het kopen van kunstgras, maar heb je moeite met de juiste keuze te maken? Wij begrijpen heel goed dat je misschien eerst zelf de kwaliteit van het kunstgras wilt ervaren, voordat je verder gaat met het nemen van een beslissing. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een gratis sample van een kunstgras naar keuze te bestellen. Je kan tot wel vier verschillende kunstgras samples uitkiezen, die bij jou aan huis bezorgd zullen worden! Klik hier als je een kunstgras sample wilt bestellen.

Benieuwd naar onze
soorten kunstgras?