Kunstgras in Waddinxveen (Zuid-Holland)

Kunstgras heeft zich de afgelopen decennia in een enorm tempo ontwikkeld en is tegenwoordig nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Mede daarom heeft hoveniersbedrijf Van Vliet uit Waddinxveen zich gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. Als trotse partner van Kunstgras.nl beschikt Van Vliet over een prachtig assortiment kunstgrassen voor uiteenlopende doeleinden.

Woon je in Waddinxveen of omstreken en wil je kunstgras kopen? Van Vliet levert kunstgras aan particulieren, bedrijven, (semi-)overheden en zorg- en onderwijsinstellingen. Daarbij neemt het hoveniersbedrijf jou als klant graag alle zorgen uit handen door het project van A tot Z in goede banen te leiden.

Wil je het kunstgras eens van dichtbij bekijken? Bezoek dan de showtuin.

Kijk voor meer informatie op: vanvlietbedrijvenwaddinxveen.nl

Kunstgras kopen in Waddinxveen

Van Vliet is een echt familiebedrijf. Opgericht door de opa van eigenaar Mark van Vliet is het de afgelopen 30 jaar continu door blijven groeien. Inmiddels bestaat de onderneming uit drie verschillende onderdelen: hovenier, groenvoorziening en civiele techniek (grond-, weg- en waterbouw).

De voordelen van kunstgras zijn geschikt voor zowel tuinen als openbare groenvoorzieningen. Daarom is Van Vliet zich de afgelopen jaren steeds meer gaan concentreren op het realiseren van kunstgrastoepassingen.

Over Van Vliet

  • Groot assortiment kunstgras
  • Enkel Europese A-kwaliteit
  • Eigen showtuin
  • Gespecialiseerd in kunstgras leggen
  • Gespecialiseerd in ondergronden
  • Snelle levering en installatie
  • Vertrouwd met de producten van Kunstgras.nl
Kunstgras showtuin

Kunstgras laten leggen

Als echte kunstgrasspecialist neemt Van Vliet jou alle zorgen uit handen. Dat begint met het uitgebreid adviseren van de klant.

Heb je het juiste kunstgras gevonden? Dan kunnen de installateurs van Van Vliet de plaatsing van de grasmat verzorgen. Daarbij kan het hoveniersbedrijf ook direct een geschikte ondergrond voor je aanleggen. Zo weet je zeker dat de grasmat niet kan gaan verzakken en dat er geen plassen water op je gazon blijven staan.

Vervolgens wordt de grasmat zelf op zorgvuldige wijze en met veel oog voor detail geplaatst. “Onze installateurs zijn van huis uit tapijtleggers en weten dus als geen ander hoe je naadloos kunstgras legt.”

Bezoek de showtuin

Of je nu op zoek bent naar kunstgras voor in de tuin, in een speeltuin, op het balkon of dakterras of voor een sportveld; ons verkooppunt in Waddinxveen heeft de geschikte grasmat voor jou in huis.

De verschillende modellen zijn aangelegd in de showtuin, waar de deskundige medewerkers van Van Vliet jou graag een rondleiding geven. Zij kunnen je alles vertellen over de eigenschappen van de verschillende soorten kunstgras en ze helpen je graag met het uitzoeken van de grasmat die het best past bij het beoogde gebruik.

Desgewenst kun je ook eerst je tuin op laten meten, zodat je precies weet hoeveel kunstgras je nodig hebt.

Kunstgras zelf leggen

Je kunt ook kunstgras kopen bij ons verkooppunt in Waddinxveen en het zelf leggen. In dat geval kun je ook direct alle benodigdheden voor de plaatsing van het kunstgras aanschaffen bij onze dealer. Koop bijvoorbeeld een handig kunstgrasmes om het grastapijt op maat te snijden, een onderdoek om onkruid tegen te gaan, lijmband om stroken te verlijmen en kwartszand om de grasmat in te zanden.

Complete tuinaanleg

Door de kennis op het gebied van beplanting, bestrating, timmerwerk en grondwerken kan Van Vliet niet alleen een mooi kunstgras gazon voor je aanleggen, maar jouw volledige tuin onder handen nemen. Dat gebeurt met veel persoonlijke aandacht. De medewerkers luisteren goed naar jouw wensen en vertalen die in een prachtig tuinontwerp, dat vervolgens van begin tot eind wordt gerealiseerd door het team van tuinspecialisten.

“Wij vinden het belangrijk dat klanten zich vertrouwd voelen bij ons. Ontzorgen, daar draait het om. Daar krijgen we zelf ook veel voldoening van.”

Over Kunstgras.nl

Kunstgras.nl werkt als kunstgrasleverancier samen met verschillende hoveniers en tuinspecialisten in Nederland. Deze partners fungeren als verkooppunt waar je ons kunstgras kunt bekijken in de showtuin. Ook verzorgen deze dealers de aanleg van het kunstgras.

Wil je online bestellen? Dan kun je dat direct doen via onze website.

Contactgegevens

 

Van Vliet
Onderweg 12
2742 LA Waddinxveen
Contactpersoon: Mark van Vliet
0182 631 550
verkoop@vvb.eu

Openingstijden:

Werkdagen: 9.00 tot 16.00 uur
Zaterdag: Uitsluitend op afspraak
Zondag: Gesloten