Kunstgras in Zeeland

Wil je kunstgras kopen in Zeeland? Dan staat het team van De Bruine Speeltoestellen als onze dealer op Schouwen-Duiveland voor jou klaar. Dit verkooppunt beschikt over een eigen showtuin en verzorgt ook de installatie van kunstgras.

Een producent en installateur van speeltoestellen als dealer van ons kunstgras: het is minder opvallend dan het in eerste instantie lijkt. Kunstgras is immers de perfecte ondergrond voor speeltoestellen. Hierdoor hebben de specialisten van De Bruine Speeltoestellen inmiddels jarenlange ervaring met het installeren van kunstgras.

Wil je onze kunstgrassen eens van dichtbij bekijken? Breng dan eens een bezoek aan de showtuin van De Bruine Speeltoestellen in Sirjansland.

Meer informatie: www.debruinespeeltoestellen.nl

Kunstgras kopen in Zeeland

Als je kunstgras van hoge kwaliteit wil kopen in Zeeland, dan is De Bruine Speeltoestellen het aangewezen verkooppunt. Mede-eigenaar Michel van der Werf begon ooit als hobby met de bouw van speeltoestellen. In 2018 maakte hij daar zijn onderneming van en sinds 2021 is zijn bedrijf onderdeel van De Bruine Speeltoestellen. Sindsdien is het bedrijf flink uitgebreid en plaatst het naast speeltoestellen ook speelvelden, sportveldjes en zwembaden.

De Bruine Speeltoestellen is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen, bouwen en installeren van de mooiste klimrekken, glijbanen, schommels en andere speeltoestellen.

De ondergrond is een belangrijk onderdeel van een speeltoestel. Die moet immers veilig zijn en zorgen voor een zachte landing. Daarom werkt Van der Werf graag met kunstgras. Kunstgras oogt immers natuurlijk, is stevig genoeg, verandert nooit in een modderpoel en is te voorzien van valdemping. Daarom heeft De Bruine Speeltoestellen zich de afgelopen jaren toegelegd op het aanleggen van kunstgras. Sinds 2023 is het een van onze trotse partners. Voor niet van echt te onderscheiden kunstgras ben je hier dus beslist aan het juiste adres.

Over De Bruine

  • Groot assortiment kunstgras
  • Enkel Europese A-kwaliteit
  • Eigen showtuin
  • Gespecialiseerd in kunstgras leggen
  • Gespecialiseerd in ondergronden
  • Snelle levering en installatie
  • Vertrouwd met de producten van Kunstgras.nl
Kunstgras showtuin

Bezoek de showtuin

Op onze website kun je alle kunstgrassen direct bestellen. Wil je de verschillende modellen eerst eens in het echt zien? Of twijfel je tussen twee soorten kunstgras? Bezoek dan de dichtstbijzijnde showtuin.

In Zeeland kun je de showtuin van De Bruine Speeltoestellen bezichtigen. Hier zijn verschillende van onze modellen aangelegd in mooie gazons. Zo krijg je een perfect beeld van de natuurgetrouwheid van onze producten. Ook kun je de verschillende modellen goed met elkaar vergelijken.

Tijdens een bezoek aan de showtuin kunnen de verkopers je meer vertellen over de specifieke eigenschappen van ieder model.

Kunstgras laten leggen

De Bruine Speeltoestellen verzorgt namens Kunstgras.nl de installatie van onze kunstgrassen. Daarbij is deze dealer gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras met valdemping onder speeltoestellen, maar ook voor de aanleg van reguliere gazons of kunstgras op je balkon kun je bij hen terecht.

Als je jouw kunstgras laat leggen, dan heb je zelf helemaal nergens omkijken naar. De installateurs zorgen voor het leveren van de benodigde materialen, het afgraven van je tuin en het afvoeren van de rommel, het aanleggen van een geschikte ondergrond en het zorgvuldig plaatsen van de grasmat. Voor je het weet kun je dus genieten van een prachtig kunstgrasveld.

Kunstgras zelf leggen

Heb je twee rechterhanden en ga je een uitdagende klus niet uit de weg? Dan kun je het kunstgras ook zelf leggen. Hoe moeilijk dit is hangt onder andere af van de grootte van het oppervlak, hoe je de grasmat wilt gebruiken en wat voor obstakels zich op en om het gazon bevinden.

Als je besluit de aanleg van het kunstgras zelf te doen, dan kan De Bruine Speeltoestellen in Zeeland je voorzien van alle benodigde gereedschappen en accessoires. Ook kunnen zij je handige tips en advies geven. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan als je begint met de werkzaamheden.

Over Kunstgras.nl

Kunstgras.nl heeft als leverancier van de beste kwaliteit kunstgras een netwerk van verkooppunten door heel Nederland. Deze dealers staan voor je klaar om jou te helpen bij het selecteren van het juiste model kunstgras. Ze kunnen je alles vertellen over de eigenschappen van ieder model en voor welke toepassingen het geschikt is. Ook verzorgen onze dealers de aanleg van kunstgras. Ieder verkooppunt heeft een showtuin, waar verschillende modellen zijn aangelegd als realistische gazons.

Wil je liever online kunstgras bestellen? Dan kun je dat direct doen via onze website.

Contactgegevens

 

De Bruine Speeltoestellen
Kerklaan 12
4308 AL Sirjansland (Zeeland)
Contactpersoon Michel van der Werf
Tel: 0111 64 30 77

Openingstijden:

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 12.00
Zondag: Gesloten