Kunstgras in Oss

Kunstgras Leggen is dé specialist op het gebied van kunstgras voor particulier gebruik in de regio Oss (Noord-Brabant). Het professionele team van Kunstgras Leggen onderscheidt zich door service aan huis en een uitgebreide aanlegservice.

Door middel van advies op maat helpen de medewerkers van Kunstgras Leggen jou met het kiezen van het soort kunstgras dat het best past bij jouw wensen en het beoogde gebruik. Vervolgens brengen ze jouw droomtuin door middel van een vakkundige installatie tot leven.

Kijk voor meer informatie op: Kunstgrasleggen.nl

Kunstgras laten leggen

Kunstgras Leggen in Oss biedt een professionele installatieservice voor het laten leggen van kunstgras. De professionele installateurs zorgen voor een strakke installatie van de grasmat, desgewenst inclusief het afgraven en ophogen van de ondergrond en het plaatsen van een mooie kantopsluiting.

Indien gewenst, kunnen de specialisten van Kunstgras Leggen ook levensechte kunsthagen leveren en installeren. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.kunsthaag.nl .

Over Kunstgras Leggen

  • Partner Kunstgras.nl
  • UV-garantie van 10 jaar
  • Snel leverbaar
  • Service aan huis
  • Veilig betalen
  • Professionele aanlegservice
  • Showtuin in Oss
Kunstgras showtuin

Deskundig advies en begeleiding

Ben je op zoek naar het beste en mooiste kunstgras voor in jouw tuin, op je balkon of voor een sport- of speelveld? Bij Kunstgras.nl hebben we een brede collectie kunstgrassen, bedoeld voor uiteenlopende doeleinden.

Deze kunstgrassen verschillen onderling op het gebied van vezellengte, vezeldichtheid, kleur, veerkracht en robuustheid. De gespecialiseerde medewerkers van Kunstgras Leggen in Oss helpen je graag in je zoektocht naar de grasmat die het beste past bij jouw wensen en verwachtingen.

Daarvoor komen ze bij je thuis langs voor een persoonlijk introductiegesprek. Hierbij nemen ze kunstgras stalen van geschikte modellen uit onze collectie mee. Aan de hand hiervan kunnen ze jou duidelijk de verschillen laten zien en uitleggen welke modellen het best passen bij jouw wensen.

De experts kijken zorgvuldig naar jouw situatie en stemmen hun advies daarop af. Zo weet je zeker dat je het kunstgras dat je koopt ook kunt gebruiken zoals jij dat voor ogen hebt.

De voordelen van kunstgras

Twijfel je nog of je kunstgras wil leggen in je tuin? Hieronder hebben we de meest in het oog springende voordelen van kunstgras voor je op een rijtje gezet.

Kunstgras vergt bijvoorbeeld weinig tot geen onderhoud. Je hoeft je gazon nooit meer te maaien of te bemesten. Tegelijkertijd weet je zeker dat het gras er altijd pico bello uitziet. Kunstgras heeft geen last van regen, zon, droogte of andere weersomstandigheden en is ook niet gevoelig voor onkruid, ongedierte en grasziekten. Je kampt dus nooit meer met gele of kale plekken in je gazon. Bovendien hoef je nooit meer water te verspillen omdat je het gazon moet sproeien.

Kunstgras kan bovendien intensief betreden worden, zonder dat het stukgaat. In tegenstelling tot echt gras wordt het bovendien nooit modderig. Daarmee is het niet alleen erg geschikt in de tuin, maar bijvoorbeeld ook voor speelvelden en schoolpleinen. We beschikken bij Kunstgras.nl ook over kunstgrassen die specifiek ontwikkeld zijn voor sportvelden.

En alsof dat nog niet genoeg redenen zijn om kunstgras te laten plaatsen: het is ook nog eens ontzettend veilig en milieuvriendelijk.

Kunstgras is dus een uitstekende optie als je op zoek bent naar een mooi, schoon en duurzaam gazon.

Een fraaie collectie voor alle toepassingen

Ben je op zoek naar kunstgras of een kwalitatief grastapijt? Kunstgras Leggen in Oss beschikt over een collectie al onze onze kunstgrassen. Deze modellen hebben verschillende eigenschappen en zijn daarmee geschikt voor uiteenlopende toepassingen.

De specialisten van Kunstgras Leggen geven je graag deskundig advies over welk type het beste bij jouw wensen past. Zo zijn sommige modellen geschikt voor tuindoeleinden, terwijl andere juist geschikt zijn voor sport- en speltoepassingen.

Kunstgras Leggen heeft kunstgras in alle prijsklassen, dus het  is mogelijk om binnen ieder budget een geschikte oplossing te vinden.

Ons kunstgras is onder andere geschikt voor:

Showtuin

Wil je zelf beoordelen hoe natuurgetrouw ons kunstgras is? Bij Kunstgras Leggen in Oss kun je de verschillende modellen kunstgras uit ons assortiment bekijken in een fraaie showtuin. In de showtuin zijn de verschillende modellen aangelegd in overzichtelijke gazons. Als je een afspraak maakt, dan leiden de medewerkers van Kunstgras Leggen je graag rond. Zo kun je direct alle vragen stellen die je hebt en je uitgebreid laten informeren.

Let op: de showtuin van Kunstgras Leggen bevindt zich op een andere locatie in Oss dan het kantoor.

Adres showtuin: Saksenweg 32, 5349 AX Oss

De showtuin is alleen op afspraak te bezoeken.

Contactgegevens

Kunstgras Leggen
Friezenweg 20 Unit N
5349 AW, Oss
Telefoon: 0031412782416
+31(0)412-782416
info@kunstgrasleggen.nl

Openingstijden

Uitsluitend op afspraak.
Zaterdag: 10:00 – 15:00