Kunstgras in Putten

A-Kunstgras uit Putten heeft als echte kunstgrasspecialist een assortiment met maar liefst 20 verschillende kunstgrassen, waaronder de volledige collectie van Kunstgras.nl. Deze kun je bekijken in de ruim opgezette showtuin in Putten.

Heb je een geschikt model gevonden? Dan kan het professionele team van A-kunstgras de grasmat voor je installeren. Neem je de plaatsing liever zelf voor je rekening? Dan heeft A-Kunstgras alles in huis om de installatie soepel te laten verlopen.

Kijk voor meer informatie op: www.akunstgras.nl

Kunstgras kopen in Putten en omgeving

Woon je in de omgeving van Putten, Voorthuizen en Ermelo of op de Veluwe en wil je kunstgras kopen voor in de tuin? Dan is A-Kunstgras uit Putten beslist het juiste adres. Als trotse partner van Kunstgras.nl heeft A-Kunstgras een breed assortiment kunstgrassen, geschikt voor in de tuin, op het balkon, om op te spelen of voor een sportveld.

En ook voor vakkundig advies over kunstgras kun je terecht bij het bedrijf van Henk Timmer. Door de jarenlange ervaring met het aanleggen van kunstgras voor uiteenlopende toepassingen weten de gedreven medewerkers van A-Kunstgras precies wat er nodig is om jouw droomgazon te realiseren.

Over A-Kunstgras

  • Groot assortiment kunstgras
  • Enkel Europees A-kwaliteit
  • Zeer ruime showtuin
  • Gespecialiseerd in kunstgras aanleggen
  • Snelle levering en installatie
  • Vertrouwd met de producten van Kunstgras.nl
Kunstgras showtuin

Bezoek de showtuin

Ben je op zoek naar kunstgras, maar vind je het online lastig kiezen? Breng dan vooral eens een bezoek aan de showtuin van A-Kunstgras in Putten. Hier zijn de verschillende modellen naast elkaar voor je aangelegd in overzichtelijke gazons.

Zo kun je de verschillende soorten kunstgras goed met elkaar vergelijken en krijg je een uitstekende indruk van de specifieke eigenschappen van ieder model.

In onze showtuin kun je goed zien én voelen welke verschillende soorten kunstgras er allemaal zijn. Van iedere soort ligt een groot stuk”, legt Henk Timmer uit. “Wij merkten dat het lastig is om met een kleine sample een keuze te maken, daarom kiezen we hiervoor. Dat wordt gewaardeerd door klanten.”

Bekijk hieronder een video van onze showtuin!

Je kunstgras aan laten leggen

Wij ontzorgen je compleet! A-Kunstgras verzorgt een professionele installatieservice in de omgeving van Putten, Ermelo, Voorthuizen en andere plaatsen op de Veluwe. Daarvoor beschikt het bedrijf niet alleen over de kennis en de kunde die nodig is om kunstgras aan te leggen, maar ook over alle machines die vereist zijn om die klus zo snel mogelijk te klaren. Denk bijvoorbeeld aan een snijmachine, trilplaten, instrooimachine en een borstelmachine.

Op die manier kunnen de installateurs van A-Kunstgras jouw grasmat snel en efficiënt installeren. Zo heb je minder snijverlies en zit je minder lang in de rommel.

“Als een tuin breder is dan 4 meter, moet je stukken kunstgras aan elkaar lijmen. Het is onze specialiteit om dit naadloos te doen.”

Zelf leggen

Wil je jouw kunstgras liever zelf leggen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. In dat geval kun je het kunstgras en alle benodigdheden kopen bij A-Kunstgras. Koop bijvoorbeeld ook direct een onderdoek om de druk op het gazon te verdelen en te voorkomen dat er onkruid door de grasmat heen groeit. Ook kun je direct alle gereedschappen die je nodig hebt voor de installatie bemachtigen, zoals kunstgrasmessen en lijmband.

Over Kunstgras.nl

Kunstgras.nl is een gespecialiseerd kunstgrasbedrijf. We beschikken over een prachtige collectie kunstgrassen voor uiteenlopende toepassingen. Het kunstgras kun je bestellen via onze website of kopen bij één van onze verkooppunten.

Naast het kunstgras zelf kun je bij Kunstgras.nl ook alle accessoires voor de aanleg op maat bestellen. Het magazijn is goed gevuld met een gigantische voorraad producten, waardoor bestellingen snel worden uitgeleverd.

Contactgegevens

A-Kunstgras

Eemtenpolweg 5
3882 NX Putten

Vrijdag of zaterdag: 10:00 – 16:00 (zonder afspraak)
Maandag t/m donderdag: op afspraak

Contactpersoon: Henk Timmer
info@akunstgras.nl