Maak je terras klaar voor de lente met onze kunstgras matten

De lente komt vroeg dit jaar. Het zal niet lang meer duren voor je tuin weer tot leven komt en je druk aan de slag gaat met zaaien en het verzorgen van je planten en bloemen. Maar hoe zit het eigenlijk met je terras? Als je straks onbezorgd van het zonnetje wilt kunnen genieten, is het wel zo fijn als je daar niets meer aan hoeft te doen, nietwaar? Met onze kunstgras matten maak jij je terras klaar voor de lente!

Waarom kunstgras matten op je terras?

#1. Kunstgras matten kun je op elke ondergrond neerleggen

Wil je een comfortabel, zacht terras, zonder alle nadelen van echt gras? Dan is ons kunstgras voor op het terras de ideale oplossing. Vrijwel elke ondergrond is geschikt te maken voor kunstgras matten; vaak is het een kwestie van een paar centimeter grond uitgraven en egaliseren. Kunstgras leggen op tegels behoort echter ook tot de mogelijkheden!

 

#2. Je hebt er nauwelijks onderhoud aan

Met kunstgras op het terras hoef je niets te maaien, te sproeien of te verticuteren. En dankzij het onderdoek dat je onder de kunstgras matten kunt neerleggen, heb je ook geen last meer van onkruid. Het enige dat je hoeft te doen is de grasvezels af en toe even borstelen met een kunstgrasbezem. Je kunstgras terras ligt er altijd mooi bij!

#3. Het biedt een ideale speelplek

Je terras is dé plek om lekker te ontspannen, een drankje te doen of gezellig samen te eten. En als je kinderen en/of huisdieren hebt, kun je met onze kunstgras matten de ideale speelplek voor ze creëren. Kunstgras voelt vanzelfsprekend veel comfortabeler aan dan tegels en is 100% veilig voor mens en dier. We hebben zelfs speciaal speelgras in ons assortiment!

#4. Je hoeft geen rekening te houden met zon en schaduw

Vrijwel elke tuin heeft wel zo’n probleemplekje waar gras heel moeizaam of gewoon helemaal niet groeit. Denk bijvoorbeeld aan het gras onder de eikenboom, of dat hoekje dat altijd in de schaduw ligt. Met kunstgras matten kun je ook deze stukken een mooie groene look geven. En als je kiest voor de kwaliteit die wij bieden, zal het wellicht niet eens iemand opvallen dat het geen echt gras is.

#5. Je kunt het ’s winters gewoon laten liggen

Ons kunstgras voor de tuin is prima bestand tegen winterse weersomstandigheden. Ja, ook tegen vorst en sneeuw (lees ook: Dit moet je weten over kunstgras in de winter)! Je kunt je kunstgras matten op het terras dus met een gerust hart laten liggen zodra de bladeren weer van de bomen vallen en het te fris wordt om buiten te zitten. Als de lente volgend jaar weer aanbreekt, is jouw terras er gewoon weer klaar voor!

 

 

 

Ook interessant voor jou