Kunstgras in Twente

Woon je in Twente en ben je op zoek naar het mooiste kunstgras voor in je tuin, op het balkon of als ondergrond voor een speeltuin of sportveld? Dan is hoveniersbedrijf Bergsma uit Losser het aangewezen verkooppunt.

Als breed georiënteerd hoveniersbedrijf is Bergsma Hoveniers onder andere gespecialiseerd in het ontwerp en aanleg van de mooiste tuinen in Twente, maar ook in tuinrenovatie en tuinonderhoud.

Door de vele voordelen die kunstgras biedt en het feit dat hedendaags kunstgras nauwelijks van echt gras te onderscheiden is, heeft Bergsma Hoveniers zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. Als trotse partner van Kunstgras.nl beschikt het familiebedrijf over een fraaie showtuin waar je onze kunstgrassen van dichtbij kunt bekijken.

Meer informatie: bergsmahoveniers.nl

Kunstgras kopen in Twente

Als je droomt van een prachtig onderhoudsvriendelijk gazon dat er altijd prachtig bij ligt, dan ben je bij Bergsma Hoveniers aan het juiste adres. Dit creatieve en gepassioneerde hoveniersbedrijf levert als verkooppunt van Kunstgras.nl niet alleen het mooiste kunstgras, met een team van ontwerpers en hoveniers kunnen zij dit ook implementeren in een prachtig tuinontwerp. Dit ontwerp kunnen ze vervolgens ook van begin tot eind voor jou realiseren.

En Bergsma Hoveniers legt niet alleen particuliere tuinen aan: ook bedrijven, scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen en parochies in Twente zijn hier aan het juiste adres voor een mooi tuinontwerp, vakkundige tuinaanleg en zorgvuldig tuinonderhoud.

Over Bergsma Hoveniers

  • Groot assortiment kunstgras
  • Enkel Europese A-kwaliteit
  • Eigen showtuin
  • Gespecialiseerd in kunstgras leggen
  • Gespecialiseerd in ondergronden
  • Snelle levering en installatie
  • Vertrouwd met de producten van Kunstgras.nl
Kunstgras showtuin

Bezoek de showtuin

Om jou een betere indruk te geven van de kwaliteit en natuurgetrouwheid van modern kunstgras, heeft Bergsma Hoveniers een fraaie showtuin aangelegd. Hier kun je de verschillende modellen kunstgras op realistisch formaat bekijken. Zo zie je niet alleen goed hoe natuurlijk het kunstgras oogt, maar kun je de verschillende modellen ook met elkaar vergelijken.

Als verkooppunt van Kunstgras.nl beschikt Bergsma Hoveniers namelijk over een uitgebreide collectie kunstgrassen. Al deze modellen hebben hun eigen specifieke kenmerken en verschillen onderling, bijvoorbeeld op het gebied van kleur, grashoogte en volume. Dit heeft invloed op hoe je het kunstgras kunt gebruiken.

De medewerkers van Bergsma Hoveniers kunnen je meer vertellen over de verschillende kunstgrassen en welke modellen geschikt zijn voor welke toepassingen.

Kunstgras laten leggen

Als specialist in tuinaanleg verzorgt Bergsma Hoveniers ook de aanleg van kunstgras. Je kunt de producten van Kunstgras.nl kopen bij deze dealer en vervolgens laten plaatsen. Zo heb je zelf nergens omkijken naar. Voor je het weet geniet je van een weelderig gazon, een onverwoestbaar speelveld of een mooi groen balkon.

Bergsma Hoveniers kan losse kunstgrasvelden aanleggen, maar het is ook mogelijk om een compleet nieuwe tuin met kunstgras te laten ontwerpen en realiseren. Is jouw tuin in Twente toe aan een opknapbeurt, dan kun je de renovatie van je tuin laten verzorgen door dit verkooppunt.

Kunstgras zelf leggen

Als je kosten wil besparen of het gewoon leuk vindt om lekker te klussen, dan kun je er ook voor kiezen om het kunstgras zelf te leggen. Koop het kunstgras bij ons, laat het bij je thuis bezorgen en ga vervolgens zelf aan de slag.

Bij ons verkooppunt in Twente kun je alle benodigdheden en accessoires voor de aanleg van kunstgras kopen. Daarnaast geven medewerkers van Bergsma Hoveniers je graag nuttige tips voor de aanleg, bijvoorbeeld over een geschikte ondergrond, hoe je het kunstgras uitsnijdt en hoe je naadverbindingen maakt.

Over Kunstgras.nl

Kunstgras.nl beschikt over de beste kwaliteit kunstgras. Dit kunstgras kun je direct online bestellen, maar je kunt het ook kopen bij een van onze leveranciers. We beschikken over diverse verkooppunten verspreid door heel het land.

Deze dealers kunnen je verder informeren over het kunstgras, je helpen met het vinden van een grasmat die past bij jouw wensen en verwachtingen en het kunstgras voor je aanleggen. Ook beschikken onze verkooppunten over een showtuin of showroom waar je het kunstgras kunt bekijken.

Wil je direct online kunstgras bestellen?

Contactgegevens

 

Bergsma Hoveniers
Goormatenweg 6
7586 RW Overdinkel/Losser
Tel: +31 (0) 53 536 2902

Openingstijden:

Werkdagen: 7.30 tot 16.30 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten