Kunstgras in Valkenswaard

Woon je in Valkenswaard en wil je kunstgras kopen, maar heb je wat meer informatie nodig? Of wil je het kunstgras laten aanleggen door een professioneel installatieteam?

Kom dan langs bij Heesters Kunstgras in Bergeijk, op een kwartiertje rijden van Valkenswaard. Dit verkooppunt beschikt over de brede collectie kunstgrassen van Kunstgras.nl. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring met de verkoop en aanleg van kunstgras en kan jou dus van uitgebreide en betrouwbare informatie voorzien.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar kunstgras voor in de tuin, om op te sporten, voor op het balkon of voor een kindvriendelijk speelgras, Heesters Kunstgras beschikt over een passend model en helpt jou met het selecteren ervan.

Over Heesters Kunstgras

  • Groot assortiment kunstgras
  • Enkel Europese A-kwaliteit
  • Eigen showtuin
  • Gespecialiseerd in kunstgras leggen
  • Gespecialiseerd in ondergronden
  • Snelle levering en installatie
  • Vertrouwd met de producten van Kunstgras.nl
  • Kunstgras showtuin
Kunstgras showtuin

Bekijk het kunstgras in de showtuin

Net als onze andere verkooppunten, beschikt ook Heesters Kunstgras over een ruime showtuin. Hier zijn alle modellen voor je aangelegd in echte gazons. Zo krijg je in één keer een perfecte indruk van hoe het kunstgras er in jouw tuin uit kan komen te zien. Bovendien is een bezoek aan de showtuin de ideale manier om de verschillende modellen uit onze collectie met elkaar te vergelijken.

Tijdens je bezoek aan de showtuin kun je bovendien direct informatie inwinnen bij de deskundige medewerkers van het bedrijf. Zij leiden je graag rond en kunnen je alles vertellen over onze producten en de onderlinge verschillen tussen de kunstgrassen.

Persoonlijk advies

Heesters Kunstgras beschikt over een gepassioneerd team van kunstgrasspecialisten, die jou graag met raad en daad bijstaan als je op zoek bent naar het juiste kunstgras voor jouw toepassing.

Onze collectie kunstgrassen bestaat namelijk uit verschillende modellen. Sommige daarvan zijn bij uitstek geschikt voor in de tuin, andere zijn speciaal gemaakt om op te sporten, terwijl weer andere geschikt zijn als speelgras voor de kinderen. Door goed te luisteren naar waar jij als klant naar op zoek bent, helpen de medewerkers van Heesters Kunstgras je met het uitkiezen van de beste grasmat.

Kunstgras laten leggen

Als je in Valkenswaard woont en ervoor kiest om kunstgras door professionals te laten leggen, dan kun je terecht bij de specialisten van Heesters Kunstgras. Zij hebben jarenlange ervaring met het leggen van kunstgras en weten dus precies aan welke eisen de installatie moet voldoen. Daarbij houden zij ook zorgvuldig rekening met hoe je het kunstgras van plan bent te gebruiken.

Of je nu een kleine achtertuin hebt of een groot sportveld, het team van Heesters Kunstgras kan elk project aan. Ze zorgen niet alleen voor het leggen van het kunstgras, maar kunnen ook het oude gras verwijderen en een geschikte ondergrond plaatsen.

Advies op maat

Bij Heesters Kunstgras staat persoonlijk advies centraal. De deskundige medewerkers begrijpen dat het kiezen van het juiste kunstgras een belangrijke beslissing is en zij zijn nemen dan ook uitgebreid de tijd om je rond te leiden en je te informeren. Zo kun je zelf een weloverwogen keuze maken.

Of je nu kunstgras nodig hebt voor je tuin, een speelruimte of sportveld, de medewerkers luisteren aandachtig naar je behoeften en geven een op maat gemaakt advies dat gericht is op jouw specifieke situatie. Van productkeuze tot installatie, Heesters Kunstgras begeleidt je gedurende het hele proces.

Benodigdheden

Kies je ervoor om de aanleg van het gazon zelf te verzorgen? Dan kun je bij Heesters Kunstgras direct alle benodigdheden voor de installatie aanschaffen. Als verkooppunt van Kunstgras.nl beschikt Heesters Kunstgras over alle accessoires en onderdelen die je mogelijk nodig hebt voor de aanleg van het gazon. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een stabilisatiedoek, valdemping, lijmband en instrooizand.

Over Kunstgras.nl

Kunstgras.nl is een aanbieder van kunstgras voor zowel particulieren als bedrijven. We beschikken over een ruime collectie kunstgrassen in verschillende prijsklassen. Deze kunstgrassen zijn geschikt voor verschillende toepassingen zoals in de tuin, voor sport, om op te spelen en voor op het balkon. Al onze kunstgrassen worden binnen de EU geproduceerd en voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden.

Je kunt het kunstgras online kopen via onze webshop, maar we beschikken ook over verschillende verkooppunten door het hele land. Heesters Kunstgras in Bergeijk is daar één van. Bij het verkooppunt kun je het kunstgras en alle benodigdheden direct kopen. Ook kun je hier een showtuin bezoeken. De verkooppunten kunnen tevens de installatie voor je verzorgen.

Contactgegevens

Heesters Kunstgras
Industrieweg 12
5571 LJ Bergeijk
Contactpersoon: Mike Heesters
0623748589
info@heesterskunstgras.nl

Openingstijden:

Ma t/m Di: Op afspraak
Wo t/m Vr: 08:30 – 17:00
Zaterdag: 08:30 – 13:00
Zondag: Gesloten