Kunstgras voetbalveldje in de tuin

kunstgras allround in tuin met goal

De televisie, spelconsoles, computers, tablets, smartphones… kinderen hebben tegenwoordig meer dan genoeg redenen om binnen te blijven. Het kan dan ook een behoorlijke uitdaging zijn om ze ervan te overtuigen om van de bank af te komen en naar buiten te gaan voor een frisse neus. Ze vertellen dat voldoende beweging belangrijk is om gezondheidsproblemen op latere leeftijd te voorkomen, zal waarschijnlijk weinig tot geen effect hebben. Wat wél werkt is buiten plekken creëren die uitnodigen tot leuke activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kunstgras voetbalveldje in de tuin?

Een kunstgras voetbalveldje in de tuin...

... biedt een stabiele, comfortabele en zachte ondergrond

Een vakkundig geïnstalleerd kunstgrasveld voelt bijzonder stabiel en comfortabel aan. Mocht je er behoefte aan hebben, dan zou je er zelfs voor kunnen kiezen om valdemping matten onder het kunstgras aan te leggen. Op die manier kunnen kleine oneffenheden eenvoudig worden weggewerkt en voelt het geheel nog zachter aan.

... is 100% veilig

Nog afgezien van het feit dat je kids niet worden blootgesteld aan meststoffen en chemische bestrijdingsmiddelen zoals insecticiden en onkruidverdelgers, bevat ons kunstgras geen schadelijke stoffen. Wij leveren uitsluitend in Europa geproduceerde kunstgrasmatten die zijn samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige kunststof vezels.

… is schoner dan echt gras

We weten allemaal hoe het gaat: er komen een paar vriendjes en vriendinnetjes spelen, en voor je het weet zit je schone vloer onder de modder en het gras. Met ons kunstgras om op te voetballen heb je dat probleem niet. Zelfs na een flinke regenbui zullen er (mits het kunstgras correct is aangelegd) geen plassen op het voetbalveld achterblijven, dus kunnen de kinderen ook niets mee naar binnen lopen.

moderne_tuin_kunstgras

… vergt nauwelijks onderhoud

Waar je echt gras regelmatig moet bewateren, maaien, verticuteren en schoffelen, heb je nauwelijks omkijken naar een kunstgras voetbalveld. Bovendien ziet het er altijd mooi groen uit, ongeacht het seizoen, het weer en de hoeveelheid zonlicht.

... kan ook voor andere toepassingen gebruikt worden

Het gelijkmatige, moddervrije oppervlak van een kunstgras voetbalveldje leent zich ook uitstekend als speelveldje voor kinderen en huisdieren, voor het beoefenen van andere sporten of als loungeterras. Die veelzijdigheid biedt met name in kleinere tuinen uitkomst.

Tot slot

Natuurlijk, we hebben niet allemaal de luxe van een grote tuin en de ruimte om een volwaardig voetbalveld aan te leggen. Maar zelfs met beperkte ruimte is het mogelijk om een voetbalveldje te creëren waar jong en oud lekker een balletje kunnen trappen, vrije trappen kunnen oefenen en keeper skills kunnen verbeteren. Het enige dat je nodig hebt zijn een voetbal, een doel en een paar vierkante meter voor een mooi kunstgras voetbalveldje in de tuin.

Ook interessant voor jou

Categorie: Algemene informatie