Kunstgrasmat

Haal uw kunstgrasmat in huis, tuin, balkon, dakterras of heerlijk langs het zwembad bij Kunstgras.nl. Kunstgras heeft dezer dagen ontzettend veel toepassingen en is (bijna) niet meer van echt gras te onderscheiden. Voor welke toepassing haalt u uw kunstgrasmat?

Kunstgrasmat in de tuin

 

Er zijn veel opties voor een kunstgrasmat in de tuin, daarom is het des te belangrijker dat je hiervoor de juiste keuze maakt. Het kopen van kunstgras is een investering voor vele jaren en zorgt in onze ervaring voor een lekker toegankelijke tuin die je in de lente en zomer kan gebruiken als tweede woonkamer. Zeker in het huidige tijdperk (waar buiten meer mag dan binnen) is kunstgras ideaal om gasten te ontvangen. Niet alleen jij en je visite kunnen lekker van de kunstgrasmat in de tuin genieten, ook de kinderen die eventueel meekomen kunnen veilig spelen op het kunstgras (zonder vieze kleren te krijgen).

Voor alle kunstgrassoorten die ideaal zijn voor in de tuin ga je naar kunstgras voor in de tuin.

kunstgras in de tuin
kunstgras voor balkon

Kunstgrasmat op het balkon

 

Kunstgras op het balkon is helemaal top als een verlenging van je woonkamer, zeker in de lente en zomer. De heerlijk zachte ondergrond zorgt ervoor dat je op sokken of blote voeten van je balkon kan genieten. Een kunstgrasmat op het balkon is te combineren met elke gewenste stijl, van klassiek tot modern.

Voor op je balkon adviseren wij de kortpolige types kunstgras, omdat deze minder snel worden platgelopen dan de langere soorten zonder instrooizand te gebruiken. Het type Boston 30mm is enorm populair onder onze klanten voor op het balkon.

Voor alle kunstgras soorten die ideaal zijn voor op het balkon ga je naar kunstgras balkon.

Kunstgrasmat op het dakterras

 

Als je zelf geen tuin hebt, maar wel een dakterras, kan je toch het echte buitengevoel ervaren door je dakterras te bekleden met kunstgras, om zo een daktuin te creëren. Een vloer van kunstgras kan met elke stijl gecombineerd worden, van klassiek tot modern.

Ook voor het dakterras adviseren wij om kortpolige types kunstgras te gebruiken, omdat dit minder snel wordt platgelopen. Zo kan je een stuk langer genieten van je daktuin. Het installeren van kunstgras op het dakterras of balkon is eenvoudig, de bestelling wordt uit één stuk geleverd en hoeft dus alleen uitgerold te worden. Hierbij is het van belang dat de ondergrond gelijk is, om oneffenheden te voorkomen. Om een nog betere ondergrond te creëren kan je gebruik maken van valdemping.

Voor alle kunstgras soorten die ideaal zijn voor op het dakterras ga je naar kunstgras voor op het dakterras.

kunstgras dakterras

Al onze soorten kunstgras

 

Ontdek al onze soorten kunstgras. Bestel tot maximaal 4 gratis samples om jouw keuze te ondersteunen. Kom je er nog niet uit of heb je gewoon een vraag? Neem gerust contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Filters Showing all 12 resultaten
Prijs
Zachtheid
1 of hoger
Beoorderling
Geschikt voor
Rolbreedte
Poolhoogte
Sorteren op