Offerte

Wil je een offerte aanvragen voor de aanleg van kunstgras? Kies een verkooppunt bij jou in de buurt en laat ons weten waar je naar op zoek bent. De medewerkers van het betreffende verkooppunt zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om gratis een vrijblijvende offerte op te stellen.

Offerte aanvragen

Vul uw gegevens in via onderstaand formulier en ontvang een vrijblijvende kunstgras legservice offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw wensen en specificaties

Kwaliteit*
Zachtheid*

Contactinformatie

Voor- en achternaam*

Kunstgras laten leggen

Wil je graag kunstgras in de tuin, maar heb je geen ervaring met het installeren ervan en ben je ook geen handige doe-het-zelver? Door je kunstgras te laten leggen, bespaar je een hoop tijd en moeite. Bovendien weet je zeker dat het kunstgras op de juiste manier wordt geplaatst. Zo voorkom je bijvoorbeeld beschadigingen bij het uitsnijden, een grasmat die niet strak ligt, zichtbare naden of plassen water die blijven staan.

Bij Kunstgras.nl werken we samen met verschillende zorgvuldig geselecteerde verkooppunten door het land. Deze hoveniersbedrijven en kunstgrasspecialisten verzorgen ook de installatieservice.

Kies een verkooppunt bij jou in de buurt en geef je wensen aan. De dealer neemt vervolgens contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken, bijvoorbeeld met betrekking tot het prepareren van een geschikte ondergrond. Ook kunnen deze installateurs bijvoorbeeld zorgen voor een geschikte waterafvoer of valdemping onder het kunstgras.

Alleen kunstgras kopen

Wil je kunstgras kopen en het zelf leggen? Dan is het niet nodig om een offerte aan te vragen? Je kunt het gewenste kunstgras direct bestellen via onze website. In dat geval worden de rollen kunstgras bij je thuisbezorgd. Afhankelijk van je postcode duurt dit doorgaans 1 of 2 werkdagen.

Bestellingen van € 350,- of meer worden gratis thuisbezorgd.

Welk type kunstgras

Bij Kunstgras.nl beschikken we over een breed aanbod aan kunstgrassen. Al onze modellen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, worden binnen de EU geproduceerd en zijn 100% veilig.

De verschillende soorten kunstgras wijken onderling van elkaar af op het gebied van kleur, dichtheid en grashoogte. Door deze variatie is er voor iedere tuin en voor ieder soort gebruik een geschikte grasmat te vinden. Sommige modellen ogen wat strakker en andere wat wilder. Bepaalde modellen ogen frisgroen terwijl andere een warme, geelgroene tint hebben.

Daarnaast beschikken we over verschillende kunstgrassen die bij uitstek geschikt zijn voor intensief gebruik, bijvoorbeeld om op te sporten of om te gebruiken als speelgras.

Bezoek een showtuin

Wil je het kunstgras graag eerst eens van dichtbij bekijken? Dan adviseren we je om de showtuin bij een van onze verkooppunten te bezichtigen. In deze showtuinen zijn onze kunstgrassen aangelegd in realistische gazons. Je kunt de verschillende modellen met elkaar vergelijken en gerust even over het kunstgras heen lopen.

Bij ieder verkooppunt werken gespecialiseerde medewerkers met kennis van onze producten. Zij kunnen je rondleiden en je meer vertellen over het kunstgras. Als je een geschikt model hebt gevonden kun je het kunstgras direct kopen bij het betreffende verkooppunt.