Over Kunstgras.nl


Wij van Kunstgras.nl zijn met een team van enthousiaste ervaringsdeskundigen die de webshop beheren. Met deze ervaring hebben wij de meest prachtige selectie gemaakt voor iedere toepassing. Ook dit jaar hebben we de nieuwste generaties kunstgras toegevoegd aan ons assortiment. Je kunt bij Kunstgras.nl ook alle accessoires voor de aanleg op maat bestellen, een garantie voor een goed aangelegd gazon.

Al onze medewerkers hebben ervaring met de aanleg, verkoop en onderhoud van kunstgras. De verkopers hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring het in vak. We staan je telefonisch graag te woord voor advies, en welk type kunstgras voor jouw toepassing het meest geschikt is, zodat je de juiste keuzes maakt.

We zijn in ons eigen magazijn voorzien van een gigantische voorraad producten, waardoor we snel kunnen uitleveren. Daarnaast hebben we specialistisch materieel waarmee we jouw bestelling netjes op maat kunnen verpakken.
Verzending organiseren we met een vast koeriersbedrijf genaamd Flevobird, dat bij ons iedere dag de bestellingen ophaalt, en de volgende dag bezorgt.

Kunstgras.nl beschikt over een breed netwerk van installateurs in Nederland en België. Je kunt ervoor kiezen om jouw tuin op te laten meten door één van de installateurs alvorens je en offerte ontvang. Je kunt ook kiezen om na bestelling jouw kunstgras te laten leggen door één van de installateurs.