Kunstgras & hockey

Hieronder een selectie van kunstgras dat gemaakt is voor Hockey. Het is te herkennen aan hun lage poolhoogtes, zodat de bal hier goed over kan rollen.

De overstap van gras- naar kunstgrasvelden heeft de hockeysport enorm veranderd. Hockeyers kunnen de bal veel gemakkelijker onder controle krijgen en door de hogere snelheid van de bal is hockey een snellere en boeiendere sport geworden. De sport is mede hierdoor onverminderd populair en de hoeveelheid hockeyers neemt nog steeds toe. Dat maakt de behoefte aan duurzame kunstgras hockeyvelden van hoge kwaliteit natuurlijk alleen maar groter.

In de afgelopen jaren is de vraag bij particulieren naar hockey kunstgras behoorlijk toegenomen voor in de tuin. Kunstgras.nl levert hiervoor hockey kunstgras van het hoogste niveau met het type Hockey Olympic. De zwaarste kwaliteit waterveld en tevens het officiële type van het WK Hockey en uitgebreid getest door clubs op het hoogste niveau. Wilt u deze kwalitatief zelf beoordelen? Bekijk dan ons types en vraag een sample aan.

Heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op of vul ons contactformulier in.