Verkooppunten kunstgras.nl

Wil je kunstgras kopen en heb je nog vragen of zoek je de juiste partij die het kunstgras kan aanleggen? Zoek hieronder naar jouw dichtstbijzijnde verkooppunt!

Kunstgras.nl beschikt over verschillende verkooppunten door heel Nederland. Al deze verkooppunten zijn gespecialiseerd in kunstgras en vertrouwd met de producten van Kunstgras.nl. Hiermee ben je zeker van het beste advies voor het kopen, aanleggen of het onderhouden van kunstgras.

null

Kunstgras laten leggen

Bij onze verkooppunten kun je onder andere terecht voor een professionele installatieservice. Onze partners zijn stuk voor stuk ervaren tuinbedrijven die zich hebben gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. Vaak hebben ze ook ervaring met bestrating of tuinaanleg in de breedste zin van het woord, waardoor ze alles afweten van ondergronden.

Als je kunstgras in de tuin wilt, maar het niet zelf aan wil leggen, dan kun je gebruikmaken van de installatieservice van onze verkooppunten. Een team van gespecialiseerde installateurs zal het kunstgras bij je komen leggen. Zo weet je zeker dat de grasmat op een professionele manier wordt geïnstalleerd en je het kunstgras niet beschadigt tijdens het uitsnijden en er geen naden zichtbaar zijn.

Met een professionele installatie voorkom je bovendien dat je last krijgt van verzakkingen of regenwater dat blijft staan. De installateurs kunnen namelijk ook een geschikte ondergrond voor het kunstgras verzorgen.

Wil je het kunstgras laten leggen? Kies een verkooppunt bij jou in de buurt, geef aan wat je wensen zijn en vraag een vrijblijvende offerte aan. Het betreffende verkooppunt neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kunstgras laten leggen

Showtuinen

Ons kunstgras oogt zo realistisch dat het nauwelijks van echt gras te onderscheiden is. Mede hierdoor is het zeer geschikt voor tuindoeleinden. Wil je zelf weleens zien hoe natuurgetrouw ons kunstgras oogt? Bezoek dan een van onze showtuinen.

Om het mogelijk te maken onze verschillende soorten kunstgras in een realistische setting te bekijken, beschikken onze verkooppunten over een eigen showtuin. Hier kun je de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Ook kun je gerust even over het gras heen lopen of erop gaan zitten om te ontdekken hoe het aanvoelt.

De gespecialiseerde medewerkers van de verkooppunten staan voor je klaar om je rond te leiden door hun showtuin. Zij weten alles van onze producten en kunnen je helpen met het kiezen van een grasmat die past bij jouw wensen en voorkeuren.

Klik hierboven op een verkooppunt bij jou in de buurt voor meer informatie en de adresgegevens.

Liever zelf leggen?

Heb je er  alle vertrouwen in dat je het kunstgras zelf kunt plaatsen? Dan kun je er ook voor kiezen om het kunstgras bij ons of een van onze verkooppunten te kopen en het zelf te installeren.

Kunstgras leggen is een klus die de nodige tijd en aandacht vereist, maar goed te doen is voor mensen die bijvoorbeeld ervaring hebben met het zelf leggen van tapijt in huis of het zelf bestraten van de tuin. Houd er onder andere rekening mee dat je moet zorgen voor een geschikte ondergrond en dat je vaak meerdere stroken kunstgras aan elkaar moet verlijmen.

Als je het kunstgras zelf wil leggen, kun je het direct bestellen via onze webshop en bij je thuis laten bezorgen. We beschikken ook over alle benodigdheden om kunstgras te leggen.