A-Kunstgras

Putten

A-Kunsgras.nl: kwalitatief goed kunstgras en vakkundig advies

A-Kunstgras.nl is trotse partner van Kunstgras.nl. Woon je in de omgeving van Putten, Voorthuizen, Ermelo? Dan is dat kans groot dat je voor kwalitatief goed kunstgras en vakkundig advies bij het mooie bedrijf van Henk Timmer terechtkomt.

Je kunt er terecht voor maar liefst 20 verschillende soorten kunstgras. ‘Breng ook gerust een bezoekje aan onze unieke showtuin’, vertelt de enthousiaste ondernemer. ‘In onze showtuin kun je goed zien én voelen welke verschillende soorten kunstgras er allemaal zijn. Van iedere soort ligt een groot stuk. ‘Wij merkten dat het lastig is om met een kleine sample een keuze te maken, daarom kiezen we hiervoor. Dat wordt gewaardeerd door klanten.’

A-Kunstgras.nl beschikt voor het aanleggen van kunstgras over alle machines die daarvoor nodig zijn. Zoals een snijmachine, trilplaten, instrooimachine en borstelmachine. ‘Als een tuin breder is dan 4 meter, moet je stukken kunstgras aan elkaar lijmen. Het is onze specialiteit om dit naadloos te doen.’

Kijk voor meer informatie op: www.akunstgras.nl

Groot assortiment kunstgras, enkel Europees A-kwaliteit

Beschikt over eigen showtuin

Gespecialiseerd in kunstgras aanleggen

Snelle levering en installatie

Vertrouwd met de productie van Kunstgras.nl

Over Kunstgras.nl

Kunstgras is vandaag de dag bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Een prachtig strak groen gazon, onderhoudsarm en een lange levensduur maken kunstgras heel geliefd in menig tuin, sportveld, balkon of op het dakterras. Kunstgras.nl heeft een hoofdvestiging in Lelystad en beschikt over een breed netwerk van installateurs in Nederland en België.

Je kunt ervoor kiezen om jouw tuin op te laten meten door één van de installateurs voordat je en offerte ontvangt. Je kunt ook kiezen om na bestelling jouw kunstgras te laten leggen door één van de installateurs.

Kunstgras.nl bestaat uit een team van enthousiaste ervaringsdeskundigen. Je kunt bij Kunstgras.nl ook alle accessoires voor de aanleg op maat bestellen, een garantie voor een goed aangelegd gazon. Het magazijn is goed gevuld met een gigantische voorraad producten, waardoor bestellingen snel worden uitgeleverd.

Meer informatie? www.akunstgras.nl en www.kunstgras.nl

Contactgegevens

A-Kunstgras

Eemtenpolweg 5
3882 NX Putten

Vrijdag of zaterdag: 10:00 – 16:00 (zonder afspraak)
Maandag t/m donderdag: op afspraak

Contactpersoon: Henk Timmer
info@akunstgras.nl