Bergsma Hoveniers

Losser

Vakmanschap met Twentse nuchterheid

Bergsma Hoveniers is een creatief en ervaren hoveniersbedrijf in Twente. Het enthousiaste team bestaat uit 20 ervaren hoveniers met ieder zijn eigen specialiteit, waar kunstgras uiteraard niet mag ontbreken. Mede door deze vele specialisaties is dit hoveniersbedrijf breed inzetbaar. Van tuinontwerp tot tuinaanleg, tuinrenovatie en uiteraard ook het tuinonderhoud.

Bergsma Hoveniers luistert naar jouw tuinwensen en met hun creatieve inzichten en vakkennis maken en houden zij jouw buitenomgeving een prachtige plek.

Wij gaan pas weg als u tevreden bent!

Kijk voor meer informatie op: www.bergsmahoveniers.nl

Groot assortiment kunstgras, enkel Europees A-kwaliteit

Beschikt over eigen showtuin

Gespecialiseerd in kunstgras aanleggen

Snelle levering en installatie

Vertrouwd met de productie van Kunstgras.nl

Over Kunstgras.nl

Kunstgras is vandaag de dag bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Een prachtig strak groen gazon, onderhoudsarm en een lange levensduur maken kunstgras heel geliefd in menig tuin, sportveld, balkon of op het dakterras. Kunstgras.nl heeft een hoofdvestiging in Lelystad en beschikt over een breed netwerk van installateurs in Nederland en België.

Je kunt ervoor kiezen om jouw tuin op te laten meten door één van de installateurs voordat je en offerte ontvangt. Je kunt ook kiezen om na bestelling jouw kunstgras te laten leggen door één van de installateurs.

Kunstgras.nl bestaat uit een team van enthousiaste ervaringsdeskundigen. Je kunt bij Kunstgras.nl ook alle accessoires voor de aanleg op maat bestellen, een garantie voor een goed aangelegd gazon. Het magazijn is goed gevuld met een gigantische voorraad producten, waardoor bestellingen snel worden uitgeleverd.

Meer informatie? www.bergsmahoveniers.nl en www.kunstgras.nl

Contactgegevens

Bergsma Hoveniers

Goormatenweg 6
7586 RW Overdinkel/Losser

Ma t/m Vr: 08:00 – 17:00

Contactpersoon: Marco Bergsma

info@bergsmahoveniers.nl