De Bruine Speeltoestellen

Sirjansland

Van schets tot installatie in de puntjes verzorgd!

Michel van der Werf, eigenaar van De Bruine Speeltoestellen is als hobby gestart met het produceren en installeren van schommels en speeltoestellen. Toen er steeds meer vraag naar kwam, heeft Michel in 2018 de stap genomen om zijn eigen onderneming op te starten onder de naam van M. van der Werf Allround. Toen Michel het steeds drukker en drukker kreeg met de productie en installatie van speeltoestellen en complete projecten van A tot Z mocht verzorgen heeft hij in 2020 besloten om verder te gaan onder de naam Speeltotaal. In 2021 is Speeltotaal onderdeel geworden van De Bruine Speeltoestellen en samen bieden we nu een grote collectie speeltoestellen aan die van schets tot installatie in de puntjes verzorgd worden! Inmiddels hebben we al veel projecten uit mogen voeren, en zijn we samen met ons team dagelijks bezig om kinderen blij te maken!

Kijk voor meer informatie op: www.debruinespeeltoestellen.nl

Groot assortiment kunstgras, enkel Europees A-kwaliteit

Beschikt over eigen showtuin

Gespecialiseerd in kunstgras aanleggen

Snelle levering en installatie

Vertrouwd met de productie van Kunstgras.nl

Over Kunstgras.nl

Kunstgras is vandaag de dag bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Een prachtig strak groen gazon, onderhoudsarm en een lange levensduur maken kunstgras heel geliefd in menig tuin, sportveld, balkon of op het dakterras. Kunstgras.nl heeft een hoofdvestiging in Lelystad en beschikt over een breed netwerk van installateurs in Nederland en België.

Je kunt ervoor kiezen om jouw tuin op te laten meten door één van de installateurs voordat je en offerte ontvangt. Je kunt ook kiezen om na bestelling jouw kunstgras te laten leggen door één van de installateurs.

Kunstgras.nl bestaat uit een team van enthousiaste ervaringsdeskundigen. Je kunt bij Kunstgras.nl ook alle accessoires voor de aanleg op maat bestellen, een garantie voor een goed aangelegd gazon. Het magazijn is goed gevuld met een gigantische voorraad producten, waardoor bestellingen snel worden uitgeleverd.

Meer informatie? www.debruinespeeltoestellen.nl en www.kunstgras.nl

Contactgegevens

De Bruine Speeltoestellen

Kerklaan 12
4308 AL Sirjansland

Ma t/m Vr: 08:00 – 17:00
Zaterdag: 08:00 – 12:00

Contactpersoon: Michel van der Werf
info@debruinespeeltoestellen.nl