Heesters Kunstgras

Bergeijk

Heesters Kunstgras: specialist in leggen van kunstgras

Heesters Kunstgras is partner van Kunstgras.nl. En daar zijn we trots op! Dit bedrijf in Bergeijk is gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras. ‘Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit en we hebben altijd een grote hoeveelheid kunstgras op voorraad’, vertelt Mike Heesters van Heesters Kunstgras.

Heesters Kunstgras is gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras op verschillende locaties. Je kunt hierbij denken aan een dakterras, balkon, (speel)tuin, speel- en sportvelden. In de grote showtuin kun je alvast inspiratie opdoen. ‘Wij vinden het belangrijk dat klanten het product eerst kunnen zien en voelen, want er zijn veel verschillende soorten.’ De showtuin is iedere maandag en zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur geopend, de overige dagen op afspraak.

Het kunstgras, de valdemping, het gronddoek, de lijmband en het instrooizand zijn te bestellen via de webshop van Heesters Kunstgras. Wie kiest voor het laten aanleggen van het kunstgras, kan altijd rekenen op een goed advies. ‘Ja, dat vinden wij belangrijk. Dat is wel onze specialiteit. Net als het grondwerk. Wil je lang kunnen genieten van het kunstgras, dan is een goede basis het belangrijkste. Wij gaan voor mooie tuinen, we vinden het heerlijk om buiten te werken en onze klanten goed te helpen.’

Kijk voor meer informatie op: www.heesterskunstgras.nl

Groot assortiment kunstgras, enkel Europees A-kwaliteit

Beschikt over eigen showtuin

Gespecialiseerd in kunstgras aanleggen

Snelle levering en installatie

Vertrouwd met de productie van Kunstgras.nl

Over Kunstgras.nl

Kunstgras is vandaag de dag bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Een prachtig strak groen gazon, onderhoudsarm en een lange levensduur maken kunstgras heel geliefd in menig tuin, sportveld, balkon of op het dakterras. Kunstgras.nl heeft een hoofdvestiging in Lelystad en beschikt over een breed netwerk van installateurs in Nederland en België.

Je kunt ervoor kiezen om jouw tuin op te laten meten door één van de installateurs voordat je en offerte ontvangt. Je kunt ook kiezen om na bestelling jouw kunstgras te laten leggen door één van de installateurs.

Kunstgras.nl bestaat uit een team van enthousiaste ervaringsdeskundigen. Je kunt bij Kunstgras.nl ook alle accessoires voor de aanleg op maat bestellen, een garantie voor een goed aangelegd gazon. Het magazijn is goed gevuld met een gigantische voorraad producten, waardoor bestellingen snel worden uitgeleverd.

Meer informatie? www.heesterskunstgras.nl en www.kunstgras.nl

Contactgegevens

Heesters Kunstgras

Klaproosstraat 44
5571 JH Bergeijk

Ma t/m Di: Op afspraak
Wo t/m Vr: 08:30 – 17:00
Za: 08:30 – 13:00

Contactpersoon: Mike Heesters
info@heesterskunstgras.nl