Klinkervisie

Spijk

Klinkervisie: showtuin is dag en nacht geopend

Klinkervisie BV uit Spijk is een trotse partner van Kunstgras.nl. De showtuin met kunstgras van Klinkervisie is dag en nacht geopend. Je kunt hier acht verschillende soorten kunstgras zien én voelen. Scan de QR-code op je telefoon en je krijgt alle informatie die je nodig hebt. Over het product en de prijs.

Klinkervisie is het verkooppunt van Kunstgras.nl in de Achterhoek. Klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies bij het aanschaffen van kunstgras. ‘Dit is hoe wij werken’, legt Erik Leusink uit. Samen met Paul Leusink runt hij sinds 2014 de groothandel in projectbestrating, gebruikte bestratingsmaterialen en sierbestrating.

‘Wij onderscheiden ons in het persoonlijke gesprek dat we met iedere klant houden. Wat zijn je wensen? Dan zoeken we daar een geschikt product bij’, legt Erik uit. ‘We vragen ook standaard wat je van een product verwacht. Hierdoor weten we precies wat je zoekt en kunnen we adviseren welke tegel het beste past.’

Langskomen mag altijd, maar Erik adviseert klanten wel om eerst een afspraak te maken. ‘We nemen dan graag de tijd om alles door te spreken.’

Kijk voor meer informatie op: www.klinkervisie.nl

Groot assortiment kunstgras, enkel Europees A-kwaliteit

Beschikt over eigen showtuin

Gespecialiseerd in kunstgras aanleggen

Snelle levering en installatie

Vertrouwd met de productie van Kunstgras.nl

Over Kunstgras.nl

Kunstgras is vandaag de dag bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Een prachtig strak groen gazon, onderhoudsarm en een lange levensduur maken kunstgras heel geliefd in menig tuin, sportveld, balkon of op het dakterras. Kunstgras.nl heeft een hoofdvestiging in Lelystad en beschikt over een breed netwerk van installateurs in Nederland en België.

Je kunt ervoor kiezen om jouw tuin op te laten meten door één van de installateurs voordat je en offerte ontvangt. Je kunt ook kiezen om na bestelling jouw kunstgras te laten leggen door één van de installateurs.

Kunstgras.nl bestaat uit een team van enthousiaste ervaringsdeskundigen. Je kunt bij Kunstgras.nl ook alle accessoires voor de aanleg op maat bestellen, een garantie voor een goed aangelegd gazon. Het magazijn is goed gevuld met een gigantische voorraad producten, waardoor bestellingen snel worden uitgeleverd.

Meer informatie? www.klinkervisie.nl en www.kunstgras.nl

Contactgegevens

Klinkervisie

Spijksedijk 3-109
6917 AB Spijk

Ma t/m Di: Op afspraak
Wo t/m Vr: 08:30 – 17:00
Za: 08:30 – 13:00

Contactpersoon: Erik Leusink
info@klinkervisie.nl