Van Vliet Bedrijven

Waddinxveen

Van Vliet Waddinxveen: specialist in aanleggen kunstgras

Van Vliet Waddinxveen is de trotse partner van Kunstgras.nl. Het familiebedrijf is gespecialiseerd en ontzorgt haar klanten volledig. ‘Wij nemen onze klanten graag het werk uit handen en begeleiden de aanleg van kunstgras van begin tot het eind. Zodat zij kunnen genieten van een prachtig gazon’, zegt eigenaar Mark van Vliet.

Het familiebedrijf bestaat uit drie onderdelen: hovenier, groenvoorziening en civiele techniek (grond, weg en waterbouw). Het klantenbestand bestaat uit particulieren, bedrijven (semi-)overheden, gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen en vastgoedbedrijven.

Het bedrijf werd opgericht door de opa van Mark van Vliet en groeide de afgelopen dertig jaar flink door. Sinds een aantal jaar ook gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras. ‘Onze installateurs zijn van huis uit tapijtleggers en weten dus als geen ander hoe je naadloos kunstgras legt.’

Iedere klant kan rekenen op het juiste advies en persoonlijke aandacht. ‘Wij vinden het belangrijk dat klanten zich vertrouwd voelen bij ons. Ontzorgen, daar draait het om. Daar krijgen we zelf ook veel voldoening van.’

Kijk voor meer informatie op: vanvlietbedrijvenwaddinxveen.nl

Groot assortiment kunstgras, enkel Europees A-kwaliteit

Beschikt over eigen showtuin

Gespecialiseerd in kunstgras aanleggen

Snelle levering en installatie

Vertrouwd met de productie van Kunstgras.nl

Over Kunstgras.nl

Kunstgras is vandaag de dag bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Een prachtig strak groen gazon, onderhoudsarm en een lange levensduur maken kunstgras heel geliefd in menig tuin, sportveld, balkon of op het dakterras. Kunstgras.nl heeft een hoofdvestiging in Lelystad en beschikt over een breed netwerk van installateurs in Nederland en België.

Je kunt ervoor kiezen om jouw tuin op te laten meten door één van de installateurs voordat je en offerte ontvangt. Je kunt ook kiezen om na bestelling jouw kunstgras te laten leggen door één van de installateurs.

Kunstgras.nl bestaat uit een team van enthousiaste ervaringsdeskundigen. Je kunt bij Kunstgras.nl ook alle accessoires voor de aanleg op maat bestellen, een garantie voor een goed aangelegd gazon. Het magazijn is goed gevuld met een gigantische voorraad producten, waardoor bestellingen snel worden uitgeleverd.

Meer informatie? vanvlietbedrijvenwaddinxveen.nl en www.kunstgras.nl

Contactgegevens

Van Vliet Bedrijven

Onderweg 12
2742 LA Waddinxveen

Maandag t/m vrijdag: 09:00-16:00
Zaterdag: uitsluitend op afspraak
zondag: gesloten

*Buiten aangegeven tijden op afspraak

verkoop@vvb.eu